st.croix premier vs. xxx eagle 2
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnny_boy
- utilizator nou
st.croix premier vs. xxx eagle 2
Salutare tuturor!!! Doresc sa achizitionez o lanseta pt spin. la clean si nu stiu ce sa aleg intre: St.croix Premier spin. rods (model PS60ULF2) si Cabelas xxx Eagle 2 (model GS601), ambele de la Cabelas. Va rog mult, vreau niste sugestii !
-
- veteran
- johnny_boy
- utilizator nou
- RaresDumitru
- utilizator constant
St Croix evident. Am unul cu actiune ML si este de departe cel mai bun bat pe care il am. Are un blank de o sensibilitate mare de tot, simti cea mai mica piscatura in el. Si e o placere sa pescuieti. Plus ca e usor, al meu are 92 de grame, daca fac eu bine transformarea din sistemul imperial
multi, mari si desi
- johnny_boy
- utilizator nou
[quote="Andrei"]Premier, doar sa nu iti iei UL...i-ati L.[/quote] vreau cateva argumente pentru Light, dece nu UL? Te rog mult ! Ultra lite-ul vroiam sa-l combin cu o mulineta Shimano Symetre 750FI.Ce parere aveti? este UL o lanseta moale pt cleni de max. 1,5kg?cu lanseta Light pot lansa cu usurinta rotative 0 si 00, voblere de 2cm(1g)? nu este prea tare tinand cont ca are o actiune fast? sper ca nu va plictisesc cu atatea intrebari !
@ johnny_boy
Batzul UL care-l vrei tu, are Lure Weight 1/32 - 3/16, adica 1-5 gr.
Nu am pus mana pe batzu cu pricina, dar este un pic prea "specializat" pe naluci f. mici si f. usoare.
Eu am un BassPro Microlite 1/32-1/4 OZ, respectiv arunca pana la 8 grame si il folosesc in special la pastrav pe paraie cu naluci mici unde lansez 99% in amonte(!).
Il folosesc si la clean dar e un pic subdimensionat. Iar al tau pare a fi si mai firav.
Nu ca nu ai putea arunca cu el voblerele sau rotativele, dar la recuperarea unei rotative nr. 2 sau a unui vobler de 4-5 cm contra curentului se face fleasca.
Si mie mi se pare mai potrivit PS66LF2, 1/16 - 5/16, adica 1,7- 8,8 gr.
Teoretic, repet, n-am pus mana pe el St. Croix-ul ala.
Am si un FE II GS762, mie imi place....
Batzul UL care-l vrei tu, are Lure Weight 1/32 - 3/16, adica 1-5 gr.
Nu am pus mana pe batzu cu pricina, dar este un pic prea "specializat" pe naluci f. mici si f. usoare.
Eu am un BassPro Microlite 1/32-1/4 OZ, respectiv arunca pana la 8 grame si il folosesc in special la pastrav pe paraie cu naluci mici unde lansez 99% in amonte(!).
Il folosesc si la clean dar e un pic subdimensionat. Iar al tau pare a fi si mai firav.
Nu ca nu ai putea arunca cu el voblerele sau rotativele, dar la recuperarea unei rotative nr. 2 sau a unui vobler de 4-5 cm contra curentului se face fleasca.
Si mie mi se pare mai potrivit PS66LF2, 1/16 - 5/16, adica 1,7- 8,8 gr.
Teoretic, repet, n-am pus mana pe el St. Croix-ul ala.
Am si un FE II GS762, mie imi place....
prietenul meu are unul UL si dupa ce am pus mana pe el pot spune ca nu mi-a placut,mult prea moale pt gustul meu,dar eu pescuiesc de regula cu un MH
in rest ,foarte senzitiva,fff usoara bine lucrata,dar nu ma impac cu ea la aruncare nici cum,prea se balagane din toate incheieturile
cred si eu ca varianta L sau M ar fi mult mai potrivita,dar pe astea nu am pus inca mana sa le incerc.
in rest ,foarte senzitiva,fff usoara bine lucrata,dar nu ma impac cu ea la aruncare nici cum,prea se balagane din toate incheieturile
cred si eu ca varianta L sau M ar fi mult mai potrivita,dar pe astea nu am pus inca mana sa le incerc.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.