ce parere aveti?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

radu_florin4
utilizator nou
utilizator nou

ce parere aveti?

Mesaj de radu_florin4 » 27 Feb 2007, 09:56

Salut
Am cumparat o lanseta Emotion Carp IM6X 3,60m DAM.
Lanseta nu a fost cumparata din magazin ci de la rusi din bazar(este noua in husa) la un pret de 100 RON.
Codul trecut pe ea l-am gasit la DAM pe net.
Ce parere aveti este origiala sau facuta undeva pe "vapor" in China.

fishi
veteran
veteran

Re: ce parere aveti?

Mesaj de fishi » 27 Feb 2007, 10:21

[quote="radu_florin4"]Salut

Ai luat-o pentru mihalt?
:lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 27 Feb 2007, 12:46

DAM a avut o mare problema cand producatorii chinezi nu au mai produs marfa la calitatea ceruta
ca atare DAM n-a mai luat de la ei, si chinezii s-au prins ca e poate mai rentabilo sa o vanda ei :)
deci marfa este ori imitatie ori facuta pentru DAM dar picata la testele de calitate
si inca o chestie, rusii n-or sa vanda niciodata marfa originala, pentru ca este vorba despre o contrabanda cu marfa din china, de obicei contrafacuta
parerea mea personala: chiar si orginale dacda ar fi, DAM nu mai este un nume de mult

poate ai nororc si te tine batul, important e sa performeze in parametrii ( lanseu, drill ), sa nu se rupa si sa prinzi peste cu el

angler
junior
junior

Mesaj de angler » 27 Feb 2007, 13:01

Citeste in numarul din februarie 2007 al ALP un articol despre diferendul dintre DAM si firma chineza care le producea (si) mulinetele.
Daca ai gasit codul pe pagina la DAM s-ar putea sa fii avut noroc si sa fii cumparat un "produs original", dar realizat sigur in China.
DAM (alaturi de Shakespeare) sunt marcile cele mai contrafacute cu care te intalnesti in bazarurile de la noi.
Pretul unui produs cu aparenta de marca cu mult mai mic decat un produs original similar (luat de pe net de ex.) e un indiciu ca acel produs este contrafacut.
...si pescuitul va va face liberi!

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Re: ce parere aveti?

Mesaj de panda_fish » 27 Feb 2007, 14:50

fishi scrie:
radu_florin4 scrie:Salut

Ai luat-o pentru mihalt?
:lol:
Sau clean pe rauri?
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 27 Feb 2007, 16:22

Daca ai cumparat-o de la bazar de la rusi, e sigur contrafacuta ptr. ca ei aduc marfa de la angrouri din Bucuresti.....si la pretul asta.....sigur e!!!!

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 27 Feb 2007, 17:15

Nu dezamagiti omul............ si daca e "trompeta" tot trebuie sa-l probeze si sa zica el daca e multumit sau nu.
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Feb 2007, 18:34

Corect! Daca "functioneaza" si se potriveste cu mana si stilul tau ce mai conteaza?!!!! Daca nu se rupe , in max doi ani oricum te saturi de ea si iti iei alta :lol: "C-asa-i in tenis!" :lol:

PS: si daca o rupi nu-ti pare rau... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 27 Feb 2007, 18:43

Incearc-o , si vezi daca indeplineste conditiile cerute de tine ...de ce sa o aruce dupa doi ani ??? eu am " preferatele" mele de-o viata si nu le-asi schimba cu altele pentru nimic in lume !!! am incercat dar ...cele noi stau bine-mersi in huse pe suporti , or fi mai noi mai calitative dar ...deocamdata mai au de asteptat !!! :wink:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Feb 2007, 20:25

cu o lanseta identica am scos unui prieten un novac de 22kg si unul de 14kg in luna august cu un mono de 0,35.
lanseta este roca! (stanca)adica eu am fost impresionat pentru o lanseta made in china si cumparata din niro cu 85 RON.
nu s-a rupt, nu a trosnit.
e o lanseta din 3 bucati.
chiar am vrut sa-mi iau 2 sa le tavalesc undeva... in agataturi...si pesti mari si nervosi. (dunare).

Scrie răspuns