Pareri despre Cabela s IM7

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
salocsiX
utilizator nou
utilizator nou

Pareri despre Cabela s IM7

Mesaj de salocsiX » 16 Feb 2007, 18:50

As vrea sa stiu parerea cuiva care a folosit lanseta Cabela s Tourney Trail IM7,2,1m,3,5/14g,Mod Fast sau ceva asemanator de la Cabela s.Vreau sa cumpar asa ceva special pentru clean, fiindca pana acum dadeam cu un Ron Tompson de 2,7m,7/15g,luata pt. stiuca si nu prea mi_a placut cum se comporta cu rotative mici. Lanseta costa vreo 300 RON si vine cu mulineta Cabela s xxx Eagle Guide SS GSS 30D.Daca credeti ca e ceva mai bun la bannii astia dati_va cu parerea.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 16 Feb 2007, 20:02

eu folosesc Cabelas Tourney Trail 8'6" 8-12 lbs 3/8-3/4lure weight Medium Fast si sunt multumit de el.Este ok pt rauri cu curent mediu,sensitiv la jigging,in combinatie cu un textil de calitate practic simti substratul pe care evolueaza jigul.Lanseaza bine jiguri pana in 18gr,se cam incarca cu cele mai grele.O folosesc la toate tipurile de naluci-de la jigging,la oscilante,voblere,etc.Pt mine este un bat universal f bun la banii astia.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 16 Feb 2007, 21:38

Pt.clean,pastrav cu rotative ,voblere mici cel mai bun bat ca si calitate /pret e batul din IM6 de la BASS PRO "MICROLITE"ce are inele FUJI CONCEPT si acum e la pret redus $29,99 ,normal fiind $39,9.

Batul se preteaza f. bine si la pescuitul cu jig-uri.

Jean Scurtu

salocsiX
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de salocsiX » 18 Feb 2007, 20:04

Probabil BASS PRO MICROLITE este un bat bun da problema e ca nu il gasesc la noi si sa comand deocamdata imi e destul de neclar inca cat platesc in plus.Sincer as comanda ca vreau si niste waders si nici de astia nu gasesc.

Scrie răspuns