Noua Okuma Ceymar HD

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
RaduDaniel
veteran
veteran

Noua Okuma Ceymar HD

Mesaj de RaduDaniel » 25 Oct 2025, 21:48

Din pacate trebuie un subiect separat si avertizati potentialii cumparatori!!!
Iar pt cei care nu ma cunosc, sa zicem ca am facut reclama gratuita in trecut la Ceymar.
Ce a fost in trecut acu muuulti ani, nu mai este, din pacate.
Am avut si xt uri luate recent acu cativa ani, nu se mai pastreaza ca cele vechi. Sunt in continuare ok, merg bine, dar capata jocuri f repede. Deasemenea multi pescari in in Fi, am pus mana pe ele folosite mai multi ani si nu mai este, la revedeere!!!
Dar tot sunt acceptabile....
Acum sa discutam despre NOUA Ceymar HD!!!
Am luat modelul asta datorita reclamei excesive despre ce ultra balarii miraculoase au "inventat" etc. chiar eram curios si ma asteptam cel putin la aceeasi calitate.
Am cumparat modelul 3000sa, shallow si raport normal, noua Total Fishing, a ajuns acu doua zile. Ieri am ajuns in tara si invartit, azi am iesit la apa.
In primul rand [editat de jb, ai rubrica de feedback si orice produs cumparat online il poti returna in 14 zile]
In al doilea rand draga Okuma, sa mai ia ma$#@&=|\a produse de la tine. O mizerie ordinara!!!
Un plastic ordinar de prost si flexibil, peste tot, zici ca este de jucarie, unica folosinta, maraie de noua, au strans piulita la tambur prea mult, presupun, si mere sacadat si infranat, mersul overall este ceva peste sweepfire, absolut un gunoi.
Iar in combinatie cu firu fireline(ca nu puteam sa imi pun din jx8, ca de sa scap de asta) iti fasaie de efectiv te zgarie p creieri.....

Dragi incepatori(sau nu) nu va aruncati banii pe okuma anymore!!!
XT ul este o optiune, inca....la reducere. In rest cautati de la ninja in sus. Pt cativa lei in plus mergeti pe Shimi/Daiwa. Au scazut mult si ei calitate etc, dar totusi sunt acceptabile...unele😂😂😂

Dc vreti sfaturi utile si reale din experienta(pt incepatori si nu numai) si aveti mintea si portofelul deschis, intrebati!!
Aici, nu p privat ca nu am secrete!!!

Scrie răspuns