rapture city game
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: rapture city game
Terminat modificarea,dat jos destul de greu ?i cu mult? grija partea aia cu imita?ia de marbling,pe care am revopsit-o in negru ?i am l?cuit-o.Apoi ref?cut si fight butt-ul.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20240328_205426121.jpg (31.41 KiB) Vizualizat de 135405 ori
-
- IMG_20240328_205434573~2.jpg (34.14 KiB) Vizualizat de 135405 ori
sus?in?tor al prohibi?iei pe specii
ms
acum cu modificarea asta,lanseta pare ?i mai ok.Nu e un x-fast cum apare în descrierea producatorului e doar fast,dar mie îmi place mai mult a?a.Imi plac ?i cele 9 inele sic tip K,iar matisajele sunt ok ?i ele.Asa cum ziceai sigur nu va duce 28 Gr dar nici nu am nevoie de atât.E suficient daca lanseaz? bine 12-13 grame.Mai am o lanseta modificat? cap-coada pe un blank de la Rapture(Intruder)?i sunt super incantat de ea.Multa lume e mul?umit? de blank-urile lor,exagereaz? cu puterea de aruncare dar asta am intalnit-o la mai mul?i produc?tori.sus?in?tor al prohibi?iei pe specii
Iti faci iesirile fara batai de cap..
Sincer sa fiu cu lansetele scumpe nu ies pe oriunde.
Ma intereseaza si pe mine un seals 2 60 pt voblerit la salau. Momentan sunt pe stoc furnizor..
Sincer sa fiu cu lansetele scumpe nu ies pe oriunde.
Ma intereseaza si pe mine un seals 2 60 pt voblerit la salau. Momentan sunt pe stoc furnizor..
Ieri am reu?it în sfâr?it s? o pun la treab?,adic? am luat-o cu mine la pescuit daca tot am cumparat-o
.Am imperecheat-o cu un Shimano Sahara 2500 pe care am pus un fir Daiwa Tournament 8x Evo de 0,12.Lanseaza la distanta super bine voblere de 5-7cm si 6-10gr.Usoara ?i placuta în drill,cu un vârf permisiv in momentul atacului dar ?i cu rezerva pe talon face fata cu brio unor ava?i rapizi si nervo?i .Per total sunt incantat de ea ?i clar o recomand cuiva care nu vrea sa investeasc? f.mult in echipamente scumpe.
-
Iulian-Florentin
- utilizator nou

Salut oldsvf a trecut ceva timp. Ce po?i sa ne spui acum despre lanseta sunt ?i eu cu ochiul pe ea dar nu ?tiu dac? este pe "mana" mea se preteaz? la ?al?u cu bile pana în 14g ceva mai fin asa este moale? Mul?umesc anticipat
salut.cred c? e cam mult 14 Gr ?i guma.Eu am folosit-o cu maxim 10 gr.Am prins clean,biban,avat,?al?u atât cu voblere dar ?i cu cheburaska cu chestii mici.
un 30 curat cu cheburaska
- Fişiere ataşate
-
- IMG_20240917_100537098~4.jpg (110.47 KiB) Vizualizat de 108414 ori