Abu Garcia Revo Sx
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Abu Garcia Revo Sx
Pareri. Cine a folosit asa ceva? Cum se prezinta? vreau sa imi achizitionez una , cu mentiunea: ca e prima mulineta de casting! am gasit-o la un pret bun, dar am vazut pe net, unele review-uri destul de nasoale despre Abu Garcia(nu ar mai fi de aceiasi calitate, ar fi fabricate in China si Korea). In Ro am gasit-o la 1000 lei: http://www.totalfishing.ro/multiplicato ... 28255.html. Din cate vad la noi in tara sunt mai multi fani Daiwa si Shimano. Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre!
- stefanflorin
- veteran
Re: Abu Garcia Revo Sx
In momentul de fata cele trei branduri Shimano, Daiwa si Abu Garcia, sunt cele mai apreciate de catre pescari pe partea mulinetelor de cast. Abu Garcia le produce in Korea.
Dupa parerea mea este importanta garantia oferita la produs, asa ca nu m-as aventura sa cumpar din orice loc.
Dupa parerea mea este importanta garantia oferita la produs, asa ca nu m-as aventura sa cumpar din orice loc.
Urasc atarnatorii!
-
- utilizator nou
Multumesc pentru raspuns, dar vreau sa intreb: ca si calitate cum se prezinta Abu? O Tatula sau un Curado sunt mai ieftine putin, dar toata lumea le lauda. ma gandesc ca un an, cat tine garantia, nu au sa fie probleme prea mari, dupa e problema, si daca vrei sa o "tunezi" s-a dus si garantia.
-
- utilizator nou
Am o Orra 2 SX pe care am folosit-o o singura partida la stiuca cu naluci pana la 60 gr si se descurca perfect. Desi o foloseam prima data si am pescuit 7 ore si pe vant si fara, nu am facut nici o peruca. Mai am o Revo Winch 61 pe care o folosesc la somn de un an si o Ambassador SX 6601 pentru stiuca si somn si ambele merg impecabil. Sunt foarte multumit de Abu cu mentiunea ca sunt un pic sub Shimano sau Daiwa dar sunt robuste si durabile la preturi decente.
Am cochetat si eu mai demult cu baitcastul. Din cele citite de mine mulinetele abu de cast sunt f bune. Unii le considera no1.
-
- utilizator nou
Asta este mulineta de care vb eu si pretul: https://www.shopmyexchange.com/abu-garc ... el/7541060 . eu zic ca este un pret bun(150 USD). si ma gandeam sa o folosesc cu Abu Garcia Veritas : https://www.shopmyexchange.com/abu-garc ... mh/7664901 . Care la fel are in pret bun, la 89 USD.
Buna seara,
Eu detin 4 mulinete de baitcast Abu Garcia
Abu Garcia Revo LTX BF8, modelul 2016, ptr ultra light
ABu Garcia Revo MGXtreme ptr light-mediu
ABu Garcia BLack Max ( doar ptr ca a fost prima mea mulineta si am facut scoala cu ea), si o tin "rezerva", iesita la pensie.
ABu Garcia Ambassador C4 5601 - rulmenti Boca, pentru aplicatii mai "grele", desi pana acum nu a prins dcat un salau de aprok 1kg.
De toate sunt extrem de multumit - si functioneaza ireprosabil.
Mai folosesc si o Daiwa Tatula si un Shimano Chronarch E7, 201, cu rulmenti schimbati cu Boca. Si acestea functioneaza excelent.
In comparatie, LTX si MGXtream cu Tatula si Chronarch, daca este sa o fac, ește dificil deoarece sunt din clase diferite. Unle de clasa medie, iar Abu sunt cele de top.
Daca sunt atent exploatate si intretinute, Abu nu este cu nimic mai prejos decat Shimano sau Daiwa, la clasele lor..
Asta este parerea mea.
Nu cred ca gresesti cu Revo SX, mai ales ca pretul afisat este excelent. Atentie la costuri transport, taxe vamale si TVA. Daca le aduni s-ar putea sa ai surprize.
Pentru Abu LTX ce l-am luat din Japonia, am mai platit in plus fara transport 100 USD. Doar TVA si Vama.
Altfel, fir intins si capturi memorabile.
Eu detin 4 mulinete de baitcast Abu Garcia
Abu Garcia Revo LTX BF8, modelul 2016, ptr ultra light
ABu Garcia Revo MGXtreme ptr light-mediu
ABu Garcia BLack Max ( doar ptr ca a fost prima mea mulineta si am facut scoala cu ea), si o tin "rezerva", iesita la pensie.

ABu Garcia Ambassador C4 5601 - rulmenti Boca, pentru aplicatii mai "grele", desi pana acum nu a prins dcat un salau de aprok 1kg.
De toate sunt extrem de multumit - si functioneaza ireprosabil.
Mai folosesc si o Daiwa Tatula si un Shimano Chronarch E7, 201, cu rulmenti schimbati cu Boca. Si acestea functioneaza excelent.
In comparatie, LTX si MGXtream cu Tatula si Chronarch, daca este sa o fac, ește dificil deoarece sunt din clase diferite. Unle de clasa medie, iar Abu sunt cele de top.
Daca sunt atent exploatate si intretinute, Abu nu este cu nimic mai prejos decat Shimano sau Daiwa, la clasele lor..
Asta este parerea mea.
Nu cred ca gresesti cu Revo SX, mai ales ca pretul afisat este excelent. Atentie la costuri transport, taxe vamale si TVA. Daca le aduni s-ar putea sa ai surprize.
Pentru Abu LTX ce l-am luat din Japonia, am mai platit in plus fara transport 100 USD. Doar TVA si Vama.
Altfel, fir intins si capturi memorabile.
-
- utilizator nou
Multumesc pt raspunsuri!!!
daca o iei din state poti sa apelezi la o firma care se ocupa cu asa ceva. o comanda ei prin reprezentanta lor de acolo si o trimit in tara. din cate stiu te taxeaza 10% din valoarea bunului si in jur de 10$ pe kg transport cu livrare la usa
in opinia mea fac cele mai faine mulinete la preturi absolut decente. revo sx e super mulineta , e chiar ce se spune ca ar fi , adica un workhorse.
Mulineta universala de cast, lanseaza greutati de la 10 in sus no problem si de la 7 in sus daca prinzi miscarea mai bine.
Mulineta universala de cast, lanseaza greutati de la 10 in sus no problem si de la 7 in sus daca prinzi miscarea mai bine.