Berkley Pulse XCD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Lostrita
- utilizator constant
Berkley Pulse XCD
Salutare ! Abia azi am vazut ca cei de la Berkley au scos o noua lanseta: Berkley Pulse XCD. A pescuit cineva cu noul model ? Cum se comporta noul blanc ?
-
- veteran
Re: Berkley Pulse XCD
Blankurile sunt la fel de rapide ca si la modelele precedente. S-au schimbat inelele (acum sunt tip Fuji K) si designul mandrinei.
-
- junior
... "modelele precedente"... care model? concret daca se poate... sau era doar un "promo" ?Dan Stefan C. scrie:Blankurile sunt la fel de rapide ca si la modelele precedente. S-au schimbat inelele (acum sunt tip Fuji K) si designul mandrinei.

- Lostrita
- utilizator constant
Dan Stefan C. scrie:Blankurile sunt la fel de rapide ca si la modelele precedente. S-au schimbat inelele (acum sunt tip Fuji K) si designul mandrinei.
Multumesc !
- Lostrita
- utilizator constant
Constantin37 scrie:... "modelele precedente"... care model? concret daca se poate... sau era doar un "promo" ?Dan Stefan C. scrie:Blankurile sunt la fel de rapide ca si la modelele precedente. S-au schimbat inelele (acum sunt tip Fuji K) si designul mandrinei.
1-Berkley Pulse
2-Berkley Pulse Evo
3-Berkley Pulse XCD
-
- veteran
Nu era nici un fel de promo, am raspuns cat se poate de concret la intrebarea adresata.Constantin37 scrie:... "modelele precedente"... care model? concret daca se poate... sau era doar un "promo" ?Dan Stefan C. scrie:Blankurile sunt la fel de rapide ca si la modelele precedente. S-au schimbat inelele (acum sunt tip Fuji K) si designul mandrinei.
-
- junior
La intrebarea mea NU.Dan Stefan C. scrie:Nu era nici un fel de promo, am raspuns cat se poate de concret la intrebarea adresata.Constantin37 scrie:... "modelele precedente"... care model? concret daca se poate... sau era doar un "promo" ?Dan Stefan C. scrie:Blankurile sunt la fel de rapide ca si la modelele precedente. S-au schimbat inelele (acum sunt tip Fuji K) si designul mandrinei.
E acelasi blanc cu vreunul dintre cele doua precedente?
Ca daca nu e acelasi blanc, sigur nu se poate sa fie "la fel de rapid". Si chiar daca ar fi acelasi blanc, cu alte inele nu poate fi "la fel de rapid"...
Deci...?

Poate e si mai rapid.
Cel mai bine te duci pana la magazin sa vezi batul.
Cel mai bine te duci pana la magazin sa vezi batul.