MULINETA SHIMANO-RARENIUM CI4+4000FB.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
MULINETA SHIMANO-RARENIUM CI4+4000FB.
Ma interesa cine foloseste acest tip de mulineta,cum se comporta
daca se merita investitia.
orice sfat este binevenit.
cu respect si stima.
daca se merita investitia.
orice sfat este binevenit.
cu respect si stima.
Re: MULINETA SHIMANO-RARENIUM CI4+4000FB.
este buna la un pescuit de crap pe lac sau pe apa curgatoare?
Calmar Marius
-
- veteran
Este cam mica pentru pescuit la crap. Pentru asa ceva ar trebui sa te uiti la Ultegra 5500 XTC.
Scz am uitat sa precizez.Pescuiesc la feedel la crap.
Calmar Marius
- stefanflorin
- veteran
merge de feedereala, cu conditia ca batul folosit sa fie pe masura ei, nu coada de matura cu blector.maryus84 scrie:Scz am uitat sa precizez.Pescuiesc la feedel la crap.
Mai bine te orientezi spre un Biomaster 4000, ai si tambur de rezerva si e mai solid.
Urasc atarnatorii!
-
- utilizator constant
Salut,
Poti arunca o privire si la Shimano Baitrunner X-Aero 4000 FA sau daca cauti o mulineta mai mare, Ultegra 5500 (cea recomandata de colegul meu) sau aceasta mulineta de la Spro Team Feeder LCS Baitrunner by Dome Gabor 5500M.
Poti arunca o privire si la Shimano Baitrunner X-Aero 4000 FA sau daca cauti o mulineta mai mare, Ultegra 5500 (cea recomandata de colegul meu) sau aceasta mulineta de la Spro Team Feeder LCS Baitrunner by Dome Gabor 5500M.
Eu an un feeder shimano super ultegra 3.60/90g putere de lansare.
Batul are 198g.Eu ma gandeam sa imi pun pe el o mulineta de maxim 350g.Mai mult ca sigur o sa imi iau tubertini vertigo.
Shimano aero x am inteles ca nu ea prea buna si pe curgatoare,nu prea fate fata in curent.Modele aste mai slabute nu aero x ale de top.
Batul are 198g.Eu ma gandeam sa imi pun pe el o mulineta de maxim 350g.Mai mult ca sigur o sa imi iau tubertini vertigo.
Shimano aero x am inteles ca nu ea prea buna si pe curgatoare,nu prea fate fata in curent.Modele aste mai slabute nu aero x ale de top.
Calmar Marius
-
- utilizator constant
Daca doriti sa aibe maxim 350 de grame. V-as recomanda urmatoarele mulinete:
Okuma Trio Baitfeeder 40
Spro Veneto Match&Feeder 4000
Insa, depinde foarte mult si de bugetul dumneavoastra. Dar Shimano X-Aero 4000 FA, nu este o mulineta foarte veche. Insa nu am auzit persoane care sa se planga ca nu ar face fata in curent.
Okuma Trio Baitfeeder 40
Spro Veneto Match&Feeder 4000
Insa, depinde foarte mult si de bugetul dumneavoastra. Dar Shimano X-Aero 4000 FA, nu este o mulineta foarte veche. Insa nu am auzit persoane care sa se planga ca nu ar face fata in curent.