Air-deck la comanda ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Air-deck la comanda ?
Salut..Aveti cunostinta de existenta unei firme ce poate produce air-deck-uri la dimensiuni custom ?
- crapmaniacul
- veteran
Re: Air-deck la comanda ?
Interesant subiect. Poate apar ceva informatii utile.
-
- junior
Daca as gasi un raspuns,ce bine ar fi...Mi-ar scapa barcuta de vanzare si pe mine de vreo 12-13 kg de carat
...Podina asta de aluminiu e grea cat barca..!!!! 

- crapmaniacul
- veteran
Asa este, si grea la carat si greu de montat si un balast inutil daca esti la limita glisarii. Are doua avantaje, stabilitate la pescuit din picioare si rigidizeaza barca mai bine pe valuri. Dar o podina de inalta presiune e de incercat, are multe avantaje ...crucerucostin scrie:Daca as gasi un raspuns,ce bine ar fi...Mi-ar scapa barcuta de vanzare si pe mine de vreo 12-13 kg de carat...Podina asta de aluminiu e grea cat barca..!!!!
-
- junior
Nu contest avantajele de netagaduit ale podinei de aluminiu dar daca podina suporta presiune mare, eu zic ( si am vazut) ca se poate pescui lejer din picioare...Kingfisher-ul nostru nu are asa ceva ? Ar fi fost excelent...
- crapmaniacul
- veteran
Nici tu si nici eu nu am căutat suficient, China este un izvor nesecat ptr absolut orice ... Sau mai poti comanda pe site-urile de profil de pe afara ale producătorilor consacrati, trebuie scormonit pe net si sigur gasesti.
- crapmaniacul
- veteran
Câteva detalii informative
http://www.boatstogo.com/what-is-high-p ... -floor.asp
http://www.boatstogo.com/what-is-high-p ... -floor.asp
Presiunea din podina aero e de 4 ori mai mare decat in baloane, ceea ce ii confera o rigiditate sporita. Presiunea marita impreuna cu constructia tip fagure iti confera o senzatie de a sta in picioare ca pe o placa de polistiren extrudat.
danone scrie:Presiunea din podina aero e de 4 ori mai mare decat in baloane, ceea ce ii confera o rigiditate sporita. Presiunea marita impreuna cu constructia tip fagure iti confera o senzatie de a sta in picioare ca pe o placa de polistiren extrudat.
din cate stiu cei de la kingfisher fac.. da-le un telefon nu costa nimic. decat cateva minute

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
- junior
Asta vroiam sa aud..Ca exista si la noi o firma care face asa ceva... Multam, voi da un telefon acolo...