DAIWA ZILLION J DREAM 5,3 JDM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Cosmin Sirbu
senior
senior

DAIWA ZILLION J DREAM 5,3 JDM

Mesaj de Cosmin Sirbu » 27 Feb 2015, 11:38

Are cineva? vreau sa achzitionez acest model,nu prea se mai gaseste :?

Cosmin Sirbu
senior
senior

Re: DAIWA ZILLION J DREAM 5,3 JDM

Mesaj de Cosmin Sirbu » 28 Feb 2015, 22:14

Nu cunoaste nimeni modelul?sau poate il are cineva sa-mi dea niste detalii :?

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 01 Mar 2015, 01:18

Il gasesti pe ebay
Crazy cranker e la reducere pe tacklewarehouse si e cam acelasi lucru
pescar particular

Cosmin Sirbu
senior
senior

Mesaj de Cosmin Sirbu » 01 Mar 2015, 21:53

Nu prea e acelasi lucru!
Difera greutatea tamburului,nr rulmenti,greutatea mulinetei :?
Am zillionul facut pt America si lanseaza destul de greu,trebuie tunat sa lanseze cat de cat!
J dream are tambur de 11 g daca nu ma insel.
Ma interesa cum lanseaza,cum lucreaza frana,UTD.
Daca a pescuit cineva cu el....
Multumesc Viorel!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 03 Mar 2015, 12:36

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Cosmin Sirbu
senior
senior

Mesaj de Cosmin Sirbu » 03 Mar 2015, 22:10

Pretul este exagerat,s-a vandut cu 450$!
Acum ca nu se mai produce se exagereaza cu pretul,specula :?
Vroiam sa stiu daca merita diferenta de pret fata de modelul de zillion facut pt America pe care il am si eu.
Din detaliile care le-am gasit pe net pare superioara,dar vroiam o parere de la cineva care ar avea modelul!?
Zillionul pt state are tamburul f greu,tr sa arunci cu voblere grele sa obtii o distanta buna;trebuie tunat,tambur+rulmenti boca=550 ron+costul mulinetei sa ca mi-am comandat acest model,in doua saptamani imi ajunge :wink:
Precizez ca am zillionul cu raport rec 6,3 si vroiam un model mai puternic pt pescuit cu voblere cu portanta mare.

zoltanv
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de zoltanv » 07 Mar 2015, 13:13

salut.in legatura cu j dream,detin aceasta mulineta cu raport 5.3-1 din iulie 2014 si ce pot sa-ti spun despre ea sunt urmatoarele;este o mulineta legata si usoara,lanseaza VOBLERE de 4g,sistemul magforce z esta mai superior decat cel pt modelele americane,tamburul are 14g,fara inductor 11g,are toti rulmentii anticorozivi,tin sa precizez ca nu am menajat mulineta de voblere mari gen dt 20 si linguri oscilante duble de 50-60g,am luat-o pt crakbaituri pt pescuitul pe Mures la somn si salau.Este peste modelele de zillion americane si type-r,am un tambur de schimb de type-r pe care il folosesc cu textil de 50lbs,pe cel original am fir normal,in lansare este diferenta enorma intre tamburi,cu cel original pot arunca satisfacator rapal original floating de 7 si 9 cm si foarte bine cel de 11 asta ca exemplu,linguri gen tac,dolingern de 5-6g fara nici o problem si efort,are si minusuri la cati bani costa nu a venit cu ulei,in urma unei discutii pe forum,am obs santuri in line guide lateral stanga-dreapta si sus si sunt surprins ca am si alte mulinete d la daiwa mai ieftine si nu au aceeasi problema cu line guide-ul desi le pescuiesc de ani buni.Este o mulineta buna si rezistenta,si este peste megabass IPcare nu are rulmenti crrb,IP este un jdream pe care scrie megabass si are cnoburi rcs,am un prieten in USA si le detine,daca ti-a fost de folos info, ma bucur numai bine Man :)

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 08 Mar 2015, 19:56

Detin IP79 care e un JDream cu tunning Megabass. Aria de aplicabilitate e cu totul alta fata de JD 5.3 datorata raportului de recuperare de 7.9. Insa constructia, castabilitatea si finisajele sunt impresionante. Nu ai cum sa regreti sau sa gresesti cu un JDream :respekt:

Cosmin Sirbu
senior
senior

Mesaj de Cosmin Sirbu » 10 Mar 2015, 19:03

Multumesc pt descriere!
Ma mir ca are probleme cu line g....
Am zillionul facut pt SUA si nu am avut probleme cu line g... :?
Mulinete gen Tatula stiu ca au probleme si numai cele pt America,ma mir si sunt un pic dezamagit,pt o mulineta scumpa e rusinos!
Un - pt DAIWA;oricum alegerea e facuta :?

Beastmaster
veteran
veteran

Mesaj de Beastmaster » 10 Mar 2015, 22:47

problema cu alinierea firului se poate rezolva simplu si rapid dupa primii 10-15 metrii, ghidand firul astfel incat primele spire sa se aseze perfect aliniate, dupa care nu mai ai treaba ;-) e un minus chiar nesemnificativ, daca vrei.

Scrie răspuns