Magazine online?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Magazine online?
As dori sa-mi spuneti ce magazine online cu articole de imbracaminte pentru pescuit sunt.
Multumesc!
Multumesc!
Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!
imbracaminte de pescuit pt. femei nu prea gasesti. banuiesc ca te intereseaza pantaloni. ca vesta poate fi si de barbati, nu are de ce sa te deranjeze.
pe www.cabelas.com au ceva pt. femei, de camuflaj, dar la categoria hainelor de vanatoare. uita-te aici
aceeasi poveste si pe www.basspro.com
incearca aici
si daca nu gasesti nimic care sa-ti placa, incerca si articolele de barbati. pt. pescuit sunt bune
problema comenzilor online e la marimi. s-ar putea sa-ti comanzi ceva si cand primesti marfa sa constatzi ca nu ti se potriveste...
pe www.cabelas.com au ceva pt. femei, de camuflaj, dar la categoria hainelor de vanatoare. uita-te aici
aceeasi poveste si pe www.basspro.com
incearca aici
si daca nu gasesti nimic care sa-ti placa, incerca si articolele de barbati. pt. pescuit sunt bune

problema comenzilor online e la marimi. s-ar putea sa-ti comanzi ceva si cand primesti marfa sa constatzi ca nu ti se potriveste...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- senior
- Bogdan_Alex
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
la http://www.angel-domaene.de/ ceva imi scapa. Nu prea stiu eu germana insa mi se pare ciudat ca niste mulinete destul de sanatoase au niste preturi derizorii. Chiar suspecte as putea spune. E vr-o smecherie de care nu ma prind eu ?!