Alegere mulineta spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Re: Alegere mulineta spinning

Mesaj de Maniacs » 16 Sep 2014, 22:35

Sincer as prefera sa fie piedica pozitionata in partea de jos (toate mulinetele pe care le folosesc o au asa). Red Arc o are in partea din spate, totusi dupa parerile de pana acum Red Arcul ramane top1.

Am vazut ca mai apar pe forum:
Zauber 300 ~ 350 ron
Penn Battle 3000 ~ 400 ron
Daiwa Legalis 2506 ~ 350 ron

pareri?

In general sunt adeptul cumpararii produselor direct din magazin + garantie, totusi ...
Vremurile frumoase au trecut ...

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 17 Sep 2014, 07:46

Daca ar trebui sa-mi iau o mulineta din lista propusa de tine, fara ezitare as alege Red Arc.
Am vazut Okuma Salina, mi s-a parut o mulineta foarte solida, dar nu am feed-back de la posesori, asa ca nu stiu daca este durabila in timp.
Daca accepti si sh, in bugetul tau cred ca o sa gasesti un Stradic in stare buna. Mai ai varianta unui DAM Quick Retro, un mic tanculet, pe care l-am avut si care mi-a lasat impresia unei mulinete foarte corecte.

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 17 Sep 2014, 15:32

O schema pentru Red Arc are cineva?

Mulineta se va decide intre:

red arc
exceler
legalis 2506

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 19 Sep 2014, 23:27

Mi-am achizitionat RedArc 10300.

Multumesc de sfaturi si sper sa fie buna alegerea facuta.

Se poate inchide.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 20 Sep 2014, 04:09

O sa-l ai mukt timp de aici incolo...bine, in functie de ce pitici ti se dezvolta pe creier, ca aia sunt de fapt problema si sunt periculosi. :D
Urasc atarnatorii!

staicu2005
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de staicu2005 » 28 Sep 2014, 20:51

Salutare !!!
Mai oameni buni ... eu daca va spun cu ce pescuiesc va inchinati .... am scule Baracuda, Winblade, si ce e drept mai am si o mulineta Balzer Alegra Pearl 6300 pe care al luat-o asa de sa am ceva de firma dar in rest pescuiesc cu Baracuda ca mulineta mai precis Master Spin HO2000 si ca bat Winblade de 2,10
dar sa recunosc am naluci bune chiar cam scumpe de la Spro in special ca eu dau mai mult la avat ... la pescuit nu trebuie sa ai cine stie ce scula important e sa iti iei scule care ti se muleaza pe maini nu ca sa dea bine ca e la moda ... si ce era sa uit da mai am o lanseta draga mie pot spune ca e lanseta mea de suflet un Gipo Centurion Global Sea de 2,10 galben cu negru cea cu manerul scurt si mai finuta asa din fibra plina cu care am prins calumea asa ca eu nu sunt adeptul ca ce e scump e si bun neaparat ... dupa parerea mea ca daca ai un fir de calitate si o naluca cum trebuie poti avea satisfactii maxime ...Fire Intinse !!! :respekt:

MANDRAVELA
junior
junior

Mesaj de MANDRAVELA » 01 Oct 2014, 11:29

"... dupa parerea mea ca daca ai un fir de calitate si o naluca cum trebuie poti avea satisfactii maxime ..."
Corect... a'stea sunt conditiile necesare...

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 01 Oct 2014, 14:33

staicu2005
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de staicu2005 » 06 Oct 2014, 20:44

Salutare oameni buni !!!
Tin sa va spun ca eu pescuiesc cu mulinete de la Baracuda si am cateva lansete din Dragonul Rosu ceva de genu Winblade ... mai nou am zis sa imi iau ceva de firma si am optat pt http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... 34983.html si mulineta un Balzer Alegra Pearl 6300 de care sunt fff multumit , dar in schimb mi-am luat pt avat naluci adecvate gen http://www.totalfishing.ro/naluci-speci ... _1600.html asa ca nu conteaza prea tare ce colectie de scule ai ci mai degraba firul sa fie multumitor si nalucile ... ca fir recomand http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 21611.html , http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 13580.html , http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 15867.html ca atat ... trageti concluziile ... Fire tembele !!!!!!!!! :respekt:

Scrie răspuns