Intrebare despre STRUNE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Intrebare despre STRUNE
Am folosit si folosesc Pike Mono invizibil si nu am avut probleme cu el.In afara de faptul ca este cam rigid si nu prea merge pe voblere este OK.Trebuie verificat dupa fiecare captura mai serioasa.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
- Angler_rou
- utilizator constant
E cineva care foloseste ,,Strune Jaxon Fluorocarbon" si daca da, ce parere are ? rezista, nu se ciupeste si adio naluca/peste?
Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!
am inceput sa folosesc strunele astea ( http://www.totalfishing.ro/strune-jaxon ... 19939.html)din vara si pana acuma nu am avut taietura doar ciupituri si am prins zeci de stiuci cu aceeasi struna (cea mai mare la 4 kg cu un vobler norizi de 5 cm inghitit destul de bine),spre surpeinderea mea nu a cedat ..trebuie sa recunosc ca nu am avut incredere in fluorocarbon dar am ales sa incerc pt ca pescuiesc pe balti cu apa foarte curata si de multe ori am patit cu struna de titan sa imi vina stiuca pana in mal fara sa atace ...in concluzie cred ca merita sa incerci dar trebuie verificate periodic ca sa nu ai surprize cu " stiuca vietii "
))) 

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
- Angler_rou
- utilizator constant
Foloses ultima vreme strikepro titanium, e cea mai buna din ce am avut pana acum, subtire, maleabila, nu se increteste.Cam scumputza dar cred ca merita. Sunt curios de finntastic, de unde se poate lua, daca nune secret?
Dau si cu jaxon fluoro de diferite grosimi, nu mi a taiat dar am inlocuit 1-2 dupa peste, pentru confort psihic:)
Dau si cu jaxon fluoro de diferite grosimi, nu mi a taiat dar am inlocuit 1-2 dupa peste, pentru confort psihic:)
Fintastiuc aduce A.brevis-ul
extrem de bune insa pe toamna am patit sa mi se rupa agrafa dintr-un atac violent
are agrafa crosslock si de la atatea folosiri se pare ca a cedat pt ca s-a rupt in doua efectiv - este foarte adevarat ca pescuiam cu struna aia de cativa ani deci avea vechime
verificati si agrafele din cand in cand sau mai bine schimbatile la un anumit timp chiar daca nu e vad urme de uzura
extrem de bune insa pe toamna am patit sa mi se rupa agrafa dintr-un atac violent
are agrafa crosslock si de la atatea folosiri se pare ca a cedat pt ca s-a rupt in doua efectiv - este foarte adevarat ca pescuiam cu struna aia de cativa ani deci avea vechime
verificati si agrafele din cand in cand sau mai bine schimbatile la un anumit timp chiar daca nu e vad urme de uzura
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Multumesc adiwolf, bag o comanda la ei.