Intrebare despre STRUNE

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

gabitoi
veteran
veteran

Re: Intrebare despre STRUNE

Mesaj de gabitoi » 13 Iun 2013, 10:47

Am folosit si folosesc Pike Mono invizibil si nu am avut probleme cu el.In afara de faptul ca este cam rigid si nu prea merge pe voblere este OK.Trebuie verificat dupa fiecare captura mai serioasa.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

Angler_rou
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Angler_rou » 08 Feb 2014, 07:17

E cineva care foloseste ,,Strune Jaxon Fluorocarbon" si daca da, ce parere are ? rezista, nu se ciupeste si adio naluca/peste?
Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!

alex87nfs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex87nfs » 08 Feb 2014, 08:51

am inceput sa folosesc strunele astea ( http://www.totalfishing.ro/strune-jaxon ... 19939.html)din vara si pana acuma nu am avut taietura doar ciupituri si am prins zeci de stiuci cu aceeasi struna (cea mai mare la 4 kg cu un vobler norizi de 5 cm inghitit destul de bine),spre surpeinderea mea nu a cedat ..trebuie sa recunosc ca nu am avut incredere in fluorocarbon dar am ales sa incerc pt ca pescuiesc pe balti cu apa foarte curata si de multe ori am patit cu struna de titan sa imi vina stiuca pana in mal fara sa atace ...in concluzie cred ca merita sa incerci dar trebuie verificate periodic ca sa nu ai surprize cu " stiuca vietii " :)))) :respekt:
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION

Angler_rou
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Angler_rou » 08 Feb 2014, 08:57

Multam fain.
Sa fii domn, e o intamplare, sa fii OM, e lucru mare!

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 08 Feb 2014, 09:32

Foloses ultima vreme strikepro titanium, e cea mai buna din ce am avut pana acum, subtire, maleabila, nu se increteste.Cam scumputza dar cred ca merita. Sunt curios de finntastic, de unde se poate lua, daca nune secret?
Dau si cu jaxon fluoro de diferite grosimi, nu mi a taiat dar am inlocuit 1-2 dupa peste, pentru confort psihic:)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 08 Feb 2014, 10:07

Fintastiuc aduce A.brevis-ul
extrem de bune insa pe toamna am patit sa mi se rupa agrafa dintr-un atac violent
are agrafa crosslock si de la atatea folosiri se pare ca a cedat pt ca s-a rupt in doua efectiv - este foarte adevarat ca pescuiam cu struna aia de cativa ani deci avea vechime
verificati si agrafele din cand in cand sau mai bine schimbatile la un anumit timp chiar daca nu e vad urme de uzura
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 08 Feb 2014, 18:56

Multumesc adiwolf, bag o comanda la ei.

Scrie răspuns