Daiwa Laguna sau Shimano Sienna
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- andreisavin
- veteran
Re: Daiwa Laguna sau Shimano Sienna
Da,a luat apa mulineta.Dupa prima iesire se comporta exemplar.Din pacate nu am avut nici o captura.
Le-am vazut si eu pe ambele in Decathlon. Parca mai solida mi s-a parut Daiwa laguna, e advarat si un pic grea modelul de 3000. Dar si shimano mi-a placut. 

- George1985
- veteran
Eu zic sa ocoliti Decathlon in materie de mulinete de spining!
Nu stiu de unde le aduc ei(par facaturi),dar nu mi-a placut niciuna.
Mai bine as lua Okuma sau o chinezarie decat Daiwa sau Shimano de la ei.
Nu stiu de unde le aduc ei(par facaturi),dar nu mi-a placut niciuna.
Mai bine as lua Okuma sau o chinezarie decat Daiwa sau Shimano de la ei.
- andreisavin
- veteran
Eu am luat Sienna de la ei si nu e facatura.Sunt foarte multumit de ea.Poate am avut eu noroc. 
Mie sincer Laguna nu mi-a placut.E relativ grea si tamburul are un joc ciudat(de noua).

Mie sincer Laguna nu mi-a placut.E relativ grea si tamburul are un joc ciudat(de noua).
Si eu am o mulineta Shimano Sienna de la decathlon si sunt f multumit de ea. Si mi-a dat si doi ani garantie. Am vazut una intr-un magazin de pescuit dupa aceea, dar n-am observat vre-o diferenta, si pretul era cam tot acelasi. Daiwa mi-am luat-o azi Pentru o lanseta de 2,70 si mi se pare superioara Siennei, doar ca e putin mai grea
Sienna o folosesc la o lanseta Shimano catana de 2,10 10-30 si parca sunt turnate. daiwa am echilibrat-o cu un bat caperlan ilicium de 2,70 act 40-80
Shimano Sienna 1000 ,buna la bani ei,nu are tambur de rezerva .Si un mare minus... nici rulment la galet si indiferenr de ce monofilament folosec rasuceste firul (zici ca e masina de tricotat) 

-
- junior
salutare,
e foarte ok sienna, am 2 de 1000 si le-am harsait in toate modurile posibile, inclusiv "botezate" de multe ori in rau. nu prea ma pricep sa le curat dar vad ca au rezistat cu stoicism. singura problema ce mi-a aparut in timp la una din ele - nu mai cade pickup-ul corect.
eu zic ca e cea mai buna mulineta in categoria ei de pret si cred ca ai facut o alegere buna.
fir intins!
e foarte ok sienna, am 2 de 1000 si le-am harsait in toate modurile posibile, inclusiv "botezate" de multe ori in rau. nu prea ma pricep sa le curat dar vad ca au rezistat cu stoicism. singura problema ce mi-a aparut in timp la una din ele - nu mai cade pickup-ul corect.
eu zic ca e cea mai buna mulineta in categoria ei de pret si cred ca ai facut o alegere buna.
fir intins!