cum pescuiti TN-urile?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: cum pescuiti TN-urile?
Am tot dat toata saptamana dupa salau si cu gume si cu tn si cu rnr
Azi am dat o ora aproape numai pe tn 60 yoken. Nici o captura
Aveam in barca 2 jiguri si 2 gume si am pus un hoochie cabelas
Am luat in 2 ore 7-8 strapi si 7-8 bibani.
In acelasi loc unde pescuisem cu tn
Deci clar : nu este o naluca universala si nici pt orice anotimp
Azi am dat o ora aproape numai pe tn 60 yoken. Nici o captura
Aveam in barca 2 jiguri si 2 gume si am pus un hoochie cabelas
Am luat in 2 ore 7-8 strapi si 7-8 bibani.
In acelasi loc unde pescuisem cu tn
Deci clar : nu este o naluca universala si nici pt orice anotimp
pescar particular
Nu interpreta in sensul asta
Pur si simplu cred ca nu este pt perioada asta si pe balta unde dau eu
Pur si simplu cred ca nu este pt perioada asta si pe balta unde dau eu
pescar particular
-
- utilizator constant
Ceau,
Am vazut Tn live, nu m-a impresionat de loc, parerea mea este ca, nu trebuie sa ai incredere oarba intr-o anumita naluca, indiferent care ar fi aceasta, nici o zi nu-i ca alta, gandeste-te ca pestii sunt ca si noi, nu tot timpul ne place acelasi fel de mancare, de multe ori ne luam naluci scumpe si ne este frica sa le pescuit in locuri cu risc de agatatura, unde de altfel in general se gasesc pesti, cum spunea Adelin mai sus, nalucile tip RNR sunt utile cand pestii sunt activi dar pot da rezultate si cand au draci si nu pun botul, dar aceasta ultima situatie este limitata, daca cineva a scris un articol cum ca TN-ul este o naluca universala sau whatever , acest lucru nu trebuie luat ad literam
Fir intins !
Am vazut Tn live, nu m-a impresionat de loc, parerea mea este ca, nu trebuie sa ai incredere oarba intr-o anumita naluca, indiferent care ar fi aceasta, nici o zi nu-i ca alta, gandeste-te ca pestii sunt ca si noi, nu tot timpul ne place acelasi fel de mancare, de multe ori ne luam naluci scumpe si ne este frica sa le pescuit in locuri cu risc de agatatura, unde de altfel in general se gasesc pesti, cum spunea Adelin mai sus, nalucile tip RNR sunt utile cand pestii sunt activi dar pot da rezultate si cand au draci si nu pun botul, dar aceasta ultima situatie este limitata, daca cineva a scris un articol cum ca TN-ul este o naluca universala sau whatever , acest lucru nu trebuie luat ad literam

Fir intins !
nu imi plac nici mie TN-urile ... cam slaba prestatia la bani pe care ii dam..
eu am dat si cand erau activi si cand nu erau deloc .....
eu am dat si cand erau activi si cand nu erau deloc .....
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
slabe tn-urile astea...intradevar...dac le vindeti careva le iau eu la 30 de lei bucata.......
rapala the best vobler in the world
-
- senior
In ultimii ani, cand am ajuns din ce in ce mai rar la pescuit, dar si pe Dunare, pe balti, sau in Delta, cel mai bine am prins la rotativa Geologic nr. 2 nichelata cu puncte rosii, de la biban, avat, stiuca, pana la salau, doar somn n-am prins cu ea, iar pe locul doi(recunosc, desi am mai multe bucati, nu am prea dat cu ele decat unde cunosteam conditiile) a fost TN-ul si RNR-ul! Bineinteles ca nu exista naluca universala, insa rotativa aceasta si-a depasit conditia, pretul si destinatia, depasind pe Dunare(in Delta chiar si Moartea Avatului si monturile localnicilor cu ciucuri de blana de capra!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
- crystianoo
- veteran
Ieri am iesit la o partida de salau pe o balta din jurul Bucurestiului,toate bune si frumoase,desii balta este plina de salau prezentarile au lipsit cu desavarsire...in jurul orei 11,ma uitam in gol prin geanta ce sa mai bag ca nu raspundea la nimic,imi vine in cap acest topic si cum detin si eu ca toata lumea 2-3-5 bucati de TN zic gata asta e moartea lui
Am pescuit cu TN de la 11 pana la ora 13 cand m-am lasat pagubas,in final tot pe acelasi loc unde am pescuit TN-urile 2 ore diferite stiluri am reusit sa punctez cu un mascul de 68cm
la softbait,daca ma intrebati pe mine...TN-urile nu prind pesti,prind pescari ca majoritatea acareturilor care definesc acest stil numit spinning,nu exista dovezi clare ca atunci cand pestele nu se hraneste,TN-ul este un stimul pt gusturi...

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Offf...si tu stii sa pescuiesti Tn-urile.... Stai dreaq cuminte 
p.s.: vineri vreau sa fi al meu!

p.s.: vineri vreau sa fi al meu!

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Am avut cele mai bune rezultate cu TN la trena lenta, jucate pe verticala in timpul mersului. In rest, le-am incercat cand avatii atacau frenetic la alte modele de lipless pe care le aveam, si la TN s-au facut ca ploua... Le-am pescuit cand erau hoarde de biban si vroiam sa ii selectez putin, si nu am avut succes... Cu exceptia a 2-3 dati, am prins exclusiv la trena lenta.