Naluci pentru bibani!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Naluci pentru bibani!
Salutare!
Azi am fost pe un lac din zona unde colcaia apa de bibani. Am dat cu rotative de tot felul dar nu am reusit sa iau nimic. Langa mine era un preten care dadea la fly si lua intruna. Ce naluci sau lingurite recomandati la prinderea bibanilor? Multumesc!
Mentionez ca pe fund este vegetatie multa si de aceea ele trebuie actionate aproape de suprafata apei.
Azi am fost pe un lac din zona unde colcaia apa de bibani. Am dat cu rotative de tot felul dar nu am reusit sa iau nimic. Langa mine era un preten care dadea la fly si lua intruna. Ce naluci sau lingurite recomandati la prinderea bibanilor? Multumesc!
Mentionez ca pe fund este vegetatie multa si de aceea ele trebuie actionate aproape de suprafata apei.
- stefanflorin
- veteran
Re: Naluci pentru bibani!
pai ti-a aratat prietenul cum se prind bibocii, de ce mai intrebi?
Urasc atarnatorii!
Cred ca nu am fost inteles. El dadea la fly iar eu le spinning, deci nu era la fel. El la ganganii eu la rotative.
-
- veteran
Diferenta e mare : tu , cu lanseta de spining nu ai sa reusesti niciodata sa lansezi "ganganii " cum arunca amicul tau cu fly-ul fara un ajutor pe fir ( de ex. bila buldo ). Exista multe plastice dedicate bibanului dar daca trebuie sa evolueze la suprafata
sant necesare jiguri de greutate f. mica ( 0,5 - 1,0 gr ) si apare iar o problema cu lansarea lor. Sant lansete cu care se pot lansa asemenea greutati ( de regula cele cu blector pe varf , ca lanseta de fider ) dar trebuie si un fir f. subtire ( mono) si o mulineta cu tambur mare si putin adanc ( ca cele de match ) . Cred ca varianta optima ar fi sa incerci cu ceva voblere de
3 - 4 cm. , floating , dar si pentru astea iti trebuie o lanseta corespunzatoare - asta gasesti mai repede.
sant necesare jiguri de greutate f. mica ( 0,5 - 1,0 gr ) si apare iar o problema cu lansarea lor. Sant lansete cu care se pot lansa asemenea greutati ( de regula cele cu blector pe varf , ca lanseta de fider ) dar trebuie si un fir f. subtire ( mono) si o mulineta cu tambur mare si putin adanc ( ca cele de match ) . Cred ca varianta optima ar fi sa incerci cu ceva voblere de
3 - 4 cm. , floating , dar si pentru astea iti trebuie o lanseta corespunzatoare - asta gasesti mai repede.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- George1985
- veteran
O lanseta accesibila si cu varf gen feeder este Daiwa Megaforce.florin1948 scrie:Diferenta e mare : tu , cu lanseta de spining nu ai sa reusesti niciodata sa lansezi "ganganii " cum arunca amicul tau cu fly-ul fara un ajutor pe fir ( de ex. bila buldo ). Exista multe plastice dedicate bibanului dar daca trebuie sa evolueze la suprafata

dintre muste, in afara de uscate, cam toate se pot substitui si cu metode de spinning. exista boblere in tot felul de forme si evolutii , streamere pe dropshot , buldo ( bleah ,:D ) etc 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Salutare! Sunt interesat de cumpararea unui motor termic second. Am inteles ca in Timisoara ar fi un tip care aduce second ceva motoare dar nu mai e de gasit. Cei din Timisoara stiti cumva despre el ceva, cum pot da de el sau o sursa de motoare termice second? Multumesc!
pass4sure http://pass4sure.ca
leather4sure-studded leather jacket leather4sure-studded leather jacket
leather4sure-motorcycle saddlebags leather4sure-motorcycle saddlebags
leather4sure-leather biker jacket leather4sure-leather biker jacket
leather4sure-studded leather jacket leather4sure-studded leather jacket
leather4sure-motorcycle saddlebags leather4sure-motorcycle saddlebags
leather4sure-leather biker jacket leather4sure-leather biker jacket
posteaza aici daca vrei sa ai sanse sa gasesti ce cauti.nehal scrie:Salutare! Sunt interesat de cumpararea unui motor termic second. Am inteles ca in Timisoara ar fi un tip care aduce second ceva motoare dar nu mai e de gasit. Cei din Timisoara stiti cumva despre el ceva, cum pot da de el sau o sursa de motoare termice second? Multumesc!
lupishor scrie:Salutare!
Incearca niste voblete floating. S-ar putea sa ai aceeasi satisfactie ca si prietenul cu fly-ul.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing