Din cate inteleg eu spaniola/portugheza sau ce o mai fi, adica deloc, bine ca sunt cifre pe acolo

e o rasina pentru laminare, deci cu o vascozitate f scazuta.
De aici intervin aspectele negative si pozitive, depinde cum le vede fiecare, le expun din p m d v :
pozitiv :
- fluiditate, iti permite sa aplici maclavaisu foarte bine
- timp de lucru mare, dupa fisa 3-4 ore, nu trebuie sa te grabesti, poti sa o amesteci foarte bine, astfel elimini coaja de portocala
- timp de demulare/ rigidizare - 20 ore, le mazgalesti seara si a doua zi le poti scoate de pe suport
- flexibila dupa polimerizare, nu se sparge usor la lovituri sau dupa un pupat cu cumatra, va fi penetrata si nu inflorita
negativ:
- fluiditate mare, stratul aplicat e subtire, altfel oricat ai tine-o in rotisor tot face picatura, tre sa dai cu mult mai multe straturi pentru a asigura protectia
- timp de lucru mare : te plictisesti sa o tii in rotisor pana devine gelatinoasa si nu mai curge
- timp de polimerizare - nu l-am gasi in fisa tehnica, dar fiind o rasina pentru laminare necesita "coacere" altfel polimerizarea completa are loc dupa un interval de 10-14 zile. Asta presupune ca aplicand mai multe straturi, pentru a obtine duritate optima trebuie sa lasi la uscat giugeaua cate vreo 10 zile intre straturi sau vreo luna daca straturile au fost aplicate la interval de 36-48 ore. Nu cred ca ai vreun cuptor in care sa le bagi si sa le tii cate 15 ore la 60 gr sau 5 la 80 gr pentru a le "coace" .
Cam asta e ce iti pot spune despre rasina mentionata de tine.
Spor la treaba