V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta cu cateva pareri in privinta alegerii unei lansete potrivite atat pentru pescuitul la salau cat si pentru cel de stiuca la artificiale ( 5gr- 40gr ). pret maxim: 250 lei.
Va multumesc mult si astept sfaturile voastre!
Sfat achiztionare lanseta spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Sfat achiztionare lanseta spinning
Poate ca ar trebui sa mai restrang putin puterea, in mare parte pescuiesc cu jig-uri cuprinse intre 5 si 25 de grame. Ce imi recomandati accesibil pe piata noastra?? luni am reusit sa rup un bat de la Trabucco, iar maine doresc sa-mi cumpar altul...
-
- junior

Nu ii stiu numele exact, cand voi ajunge acasa ti-l spun. E cel din 5 tronsoane cu tub de protectie inclus. S-a rupt din vina mea, primul tronson era deja crapat si l-am fortat de prea multe ori.
Pana la urma mi-am luat o lanseta Shimano VENGEANCE SPINNING AX SEA BASS 2,4M HEAVY 2.40m 10-50g. Pescuiesc de cele mai multe ori de pe mal, cum vi se pare acest bat?
Pana la urma mi-am luat o lanseta Shimano VENGEANCE SPINNING AX SEA BASS 2,4M HEAVY 2.40m 10-50g. Pescuiesc de cele mai multe ori de pe mal, cum vi se pare acest bat?
- stefanflorin
- veteran
Buna in banii ei dar sa nu te astepti sa duca 50g la jig, mai degraba un 28g. Pt reactive e taricica, dar daca nu esti mofturos, e ok, si arata si e finisata foarte bine.
Urasc atarnatorii!