discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
D_ali
- veteran

Atunci, sa-ti fie rusine!

-
mariush
- senior

Ghenadie scrie:nu nu, cica electrician

n-ai uitat !?
hai sa-ti dau niste sarma de nichelina sau kantal,numa' buna sa armezi niste voblerase.este taiata in bucati de aproximativ 10 cm si ca grosime(n-am facut masuratori) e excelenta pentru lucruri dintr-astea.mie mi-a cam trecut cheful de confectii de genul...poate te fac si cu ceva vopsea,numa' sa uiti
vorbim pe privat daca te intereseaza.
nu-i multa sarma dar te va tine ocupat un timp,nu de alta ,dar sa nu umbli la prize,daca tot nu te pricepi !

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
-
Ghenadie
- veteran

mariush scrie:Ghenadie scrie:nu nu, cica electrician

n-ai uitat !?
hai sa-ti dau niste sarma de nichelina sau kantal,numa' buna sa armezi niste voblerase.este taiata in bucati de aproximativ 10 cm si ca grosime(n-am facut masuratori) e excelenta pentru lucruri dintr-astea.mie mi-a cam trecut cheful de confectii de genul...poate te fac si cu ceva vopsea,numa' sa uiti
vorbim pe privat daca te intereseaza.
nu-i multa sarma dar te va tine ocupat un timp,nu de alta ,dar sa nu umbli la prize,daca tot nu te pricepi !

He he, lasa ca e buna, daca ma supara intrebarea, iti umpleam congelatorul
Mersi mult, dar goangele mele necesita minim 15 cm de sarma pentru alea de 8 si 18 cm pentru alea de 10... din pacate nu o pot folosi, plus la asta sarma de cantal si nichelina e pacat ca ai taiat- o era buna la altceva. Iar pe la prize oricum umblu pt ca ceva in electrica tot bajbai.

-
mariush
- senior

n-am taiat-o eu,asa era in contoare...de acolo am recuperat-o.
apropo...faine goange faci.

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
-
haprian ionel
- veteran

-
Bai fratilor la ce opere de arta postati voi pe aici noua astora mai neindemanatici ne e si rusine sa ne mai aratam creatiile.. Lasa ca noi venim cu poze cu pesti prinsi la ale noastre.

-
old_radu
- veteran

haprian ionel scrie:Bai fratilor la ce opere de arta postati voi pe aici noua astora mai neindemanatici ne e si rusine sa ne mai aratam creatiile..
...ai dreptate Ionele, super-lucrari si felicit "cioplitorii" !
...eu zic ca si ale noastre incap , nu chiar postate langa ale lor , sa nu fie prea mare contrastul....
...ideea este ca si daca nu sunt deosebit de aspectuoase datorita lipsurilor (de mai multe feluri) , meritam si noi "aplauze" pt. eforturile depuse , iar daca reusim sa prindem cu ele...satisfactie maxima .
...asa ca , postati cu incredere poze cu manufacturile voastre .
SPOR !...la cioplit .

-
RAFYYY91
- veteran

-
Ghenadie
- veteran

@ radu - esti nesuferit rau

auzi la el ce modest e. eu nu asi putea face wb cum lefaci tu...fiecare are mana lui si e unic in ciopleala!
@ ionel - ai cumva impresia ca cineva s- a nascut invatat? Perseverenta are rezultate.