Shimano Stella FB, FD sau FE ???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Shimano Stella FB, FD sau FE ???
Am tot citit pe forum discutii privind diferitele modele de Stella produse de Shimano in decursul anilor, sens in care am initiat acest topic nou, pentru a apela la experienta unor membri de pe acest forum si a cere parerea lor obiectiva cu privire la care dintre modelele FB, FD sau FE ar fi mai reusit.
Multumesc anticipat ptr. raspunsuri.
Multumesc anticipat ptr. raspunsuri.
Re: Shimano Stella FB, FD sau FE ???
Majoritatea zic FB ca asta ar fi THE BEST din specificatii FE imi pare mie cel mai bun.Si oricum FB si FD nu prea mai gasesti.
de FB nu pot spune nimic(n-am pescuit cu acest model)
insa FD este foarte reusit,durabil.
FE mai elegant si cu ceva modificari(din spusele producatorului)
ambele isi merita banii
cred ca sunt pe e-bay
insa FD este foarte reusit,durabil.
FE mai elegant si cu ceva modificari(din spusele producatorului)
ambele isi merita banii
cred ca sunt pe e-bay
-
- veteran
Stella FA cum a fost?
Stella FC nu a fost?
Stella FC nu a fost?
Modelul FA exista dar de un model FC nu am auzit.vipificator III scrie:Stella FA cum a fost?
Stella FC nu a fost?
Stella Fa nu se mai face, ca au bagat SW-ul.Ambele sunt pt apa sarata.Am avut o discutie cu cineva din nordul tarii care folosea mulinetele Stella FA la crap si spunea omul ca nu le-ar schimba cu nimic.
SW-urile (Saltwater) sunt aparute in 2008, daca nu ma insel, dar intre modelele FA si SW au existat si unele modele FW (Freshwater):toby scrie:Stella Fa nu se mai face, ca au bagat SW-ul.Ambele sunt pt apa sarata.Am avut o discutie cu cineva din nordul tarii care folosea mulinetele Stella FA la crap si spunea omul ca nu le-ar schimba cu nimic.
http://www.ebay.com/itm/Shimano-STELLA- ... 9532293%26
Stella FE model 2012 e foarte reusit, tipic top Shimano, nimic de reprosat, eleganta si stil, tehnologie fara compromisuri.
-
- veteran
La marimea 4000 zic ca orice model Stella este reusit!!!