recomandare lanseta crap delta dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: recomandare lanseta crap delta dunarii
da chiar ar fi interesant de vazut cati din cei de aci au trecut prin etapa crapista....cu remorcuta, scaunel, cortulet, masa de boillies, prastii , catapulte, arome, atractanti , seminte, alune tigrate si alte kkturi 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
lasa, ma...ca oricum la obletii tai nici n-ai nevoie sa pui ceva pe... "ac"stefanflorin scrie:nemernicule mai ai ma boilisuri p-acas'? ca n-am ce sa pun pe "ac".

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
eu's unul...si mai cunosc unu' ......mai "heavy" asa.....MuskMd scrie:da chiar ar fi interesant de vazut cati din cei de aci au trecut prin etapa crapista....cu remorcuta, scaunel, cortulet, masa de boillies, prastii , catapulte, arome, atractanti , seminte, alune tigrate si alte kkturi
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
serios ? pe mine m-a ferit Dzeu .... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mdeah...si inca grav eramMuskMd scrie:serios ? pe mine m-a ferit Dzeu ....

...ceva regrete?

niciodata.....crap tot se prinde chiar si asa..... accidental, bineintelesD_ali scrie:![]()
...ceva regrete?![]()

niocii scrie:salut.as dori sa ma ajutati sa aleg o lanseta acceptabila ptr pescuit la crap de pe mal in delta dunarii.va rog sa va argumentati alegerea.sunt incepator si mi-ar fii de folos orce informatie.ms mult anticipat
http://www.totalfishing.ro/lansete-crap ... 7_707.html
Jaxon Crystalis, le poti folosi si la crap si la somn. Eu le folosesc pe Dunare si nu mi-a parut rau nici o secunda ca le-am cumparat. Mi-au fost recomandate de Dan Radulescu - admin-ul sef de pe aici. Din ce stiu el pescuieste la crap cu ele pe Dunare.
Vezi ca exista mai multe variante de lungime si putere.

- stefanflorin
- veteran
abia astept sa-mi iau feederu sa pun o grauntza de "kukorica" si sa indoi ciortanii 

Urasc atarnatorii!
si de la jaxon ce lungime ar fi recomandat ptr pescuitul de pe mal?