Ce parere aveti despre Powerpro super silk
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Ce parere aveti despre Powerpro super silk
http://www.powerpro.com/publish/content ... slick.html
A trecut ceva timp de cind s-a lansat acest fir pe piata..Ce parere aveti despre caliatatile-defectele acestui fir,in aplicatiile unde l-ati folosit??
A trecut ceva timp de cind s-a lansat acest fir pe piata..Ce parere aveti despre caliatatile-defectele acestui fir,in aplicatiile unde l-ati folosit??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Re: Ce parere aveti despre Powerpro super silk
Hai ca si eu sunt curios...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Silk asta e vreun model nou de nu am auzit de el inca? 

Excelent backing pentru mulinetele de fly,mai ales in culorile albastru si galben.
300 de iarzi de 50 de livre ocupa nitzel mai putin spatiu decit 200 iarzi dacron de 30 livre.
Finete remarcabila ,astfel inelele au sanse sporite sa ramina intacte in caz de ceva driluri prelungite. Ar trebui sa leg niste bimini twist si sa-l compar la rupere cu gel spun-ul Rio de 50 livre.
Sint on topic right?
300 de iarzi de 50 de livre ocupa nitzel mai putin spatiu decit 200 iarzi dacron de 30 livre.
Finete remarcabila ,astfel inelele au sanse sporite sa ramina intacte in caz de ceva driluri prelungite. Ar trebui sa leg niste bimini twist si sa-l compar la rupere cu gel spun-ul Rio de 50 livre.
Sint on topic right?

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- semlecangheorghe
- veteran
Nu fi ironic,as aprecia un raspuns la subiect..draqdevil scrie:Silk asta e vreun model nou de nu am auzit de el inca?
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Da ,esti on topic..ce sa zic...Jedi scrie:Excelent backing pentru mulinetele de fly,mai ales in culorile albastru si galben.
Sint on topic right?
.
.
Nu incercam sa fiu ironic....Firu e mijto,dar nu imi place ca nu face hasc,hasc prin inele cand prind vreun peste:))
- semlecangheorghe
- veteran
Silck-slick...
,e usor sa le confunzi..
Acuma pe bune,zici ca esti mulumit de fir??Pe mine ma intereseaza,daca ia apa dupa ce-si face rodajul,sa zic asa.si daca este rezistent...as vrea sa imi iau pentru anotimpul rece ceva pe la 10lb,tu cu ce diametru ai pescuit??

Acuma pe bune,zici ca esti mulumit de fir??Pe mine ma intereseaza,daca ia apa dupa ce-si face rodajul,sa zic asa.si daca este rezistent...as vrea sa imi iau pentru anotimpul rece ceva pe la 10lb,tu cu ce diametru ai pescuit??
.
.
Se plangeau niste americani ca dupa cateva partide retine cam multa apa
Nu vrei sa il pescui iarna:))