Voblere mici.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Voblere mici.
Buna seara.Am si eu o intrebare sau mai multe:D
1.Merita schimbate ancorele la voblere mici precum strike pro baby sau dorado?nu mi se par cele mai bune ancore.
2.Daca da tot la marimea acea sau pot pune si mai mari?Afecteaza cumva ancora mai mare modul in care se misca voblerul?
Multumesc anticipat!
1.Merita schimbate ancorele la voblere mici precum strike pro baby sau dorado?nu mi se par cele mai bune ancore.
2.Daca da tot la marimea acea sau pot pune si mai mari?Afecteaza cumva ancora mai mare modul in care se misca voblerul?
Multumesc anticipat!
- KiD Vicious
- utilizator constant
Re: Voblere mici.
Ancorele de pe strike pro sunt destul de slabute dar, in ciuda faptului, inca nu am ratat clean din cauza asta...(clean pana in 800gr.).Actiunea voblerului se modifica daca ii schimbi ancora....
Depinde de ce pesti ai in zona. Strike PRo are niste ancore infecte, iar prieteni de-ai mei le-au injurat de numa dupa ce au piedut cleni peste Kg din cauza ancorelor.
La Dorado, ancorele sunt slabute, dar nu am avut inca reteuri din cauza ancorelor. Parerea mea e ca daca pestii din zona ta nu depasesc frecvent 1 kg, nu are rost sa schimbi nimic. Dar si daca schimbi, daca schimbi cu ancore de cam acceasi marime, dar mai calitative, nu se modifica cu absolut nimic evolutia. Testat!
La Dorado, ancorele sunt slabute, dar nu am avut inca reteuri din cauza ancorelor. Parerea mea e ca daca pestii din zona ta nu depasesc frecvent 1 kg, nu are rost sa schimbi nimic. Dar si daca schimbi, daca schimbi cu ancore de cam acceasi marime, dar mai calitative, nu se modifica cu absolut nimic evolutia. Testat!
Strike Pro musai schimbate...Owner ST11 rules... 

Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
- MARIUS POPA
- veteran
categoric da, daca vrei sa afli, pune pe un vobler ceva ancore mai mari, si urmareste situatia evolutiei...
succes.

succes.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
vorbesti de ale micute ca ma indoiesc ca ai si uitat deja rateul de nici acum 2 saptamani ... ca sa nu mai pomenesc si de un alt rateu avut cu ceva timp in urma cand un animal a indreptat triplle de pe Tender (in ambele cazuri e vorba de voblere de peste 7cm si avat)attilaf scrie:[....]La Dorado, ancorele sunt slabute, dar nu am avut inca reteuri din cauza ancorelor. [.....]
dorado-urile au triple de doi bani ... daca vine vorba de modelele mici pe orice apa unde as sti ca ma pot intalni cu un clean la kilogram eu as schimba triplele de la Dorado ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Eu am avut rateuri la clean si dupa parerea mea erau peste 1kg.La dorado am schimbat ancorele cu unele putin mai mari da mai finute unpic.Pescuiesc pe Mures mai mult dar si pe Niraj care este un rau mai mic da cu cleni frumos(si acolo am avut rateuri la strike pro).Cu ce sa schimbi ancorele?puteti zice un model sau o firma mai buna varog?KiD Vicious scrie:Ancorele de pe strike pro sunt destul de slabute dar, in ciuda faptului, inca nu am ratat clean din cauza asta...(clean pana in 800gr.).Actiunea voblerului se modifica daca ii schimbi ancora....
Sigur ca ma refeream doar la voblere micro sau mici si la pesti sub kg. La voblere mai mari si implicit pesti peste kg, indiferent de model, am schimbat aproape toate ancoreleanem scrie:vorbesti de ale micute ca ma indoiesc ca ai si uitat deja rateul de nici acum 2 saptamani ... ca sa nu mai pomenesc si de un alt rateu avut cu ceva timp in urma cand un animal a indreptat triplle de pe Tender (in ambele cazuri e vorba de voblere de peste 7cm si avat)attilaf scrie:[....]La Dorado, ancorele sunt slabute, dar nu am avut inca reteuri din cauza ancorelor. [.....]
dorado-urile au triple de doi bani ... daca vine vorba de modelele mici pe orice apa unde as sti ca ma pot intalni cu un clean la kilogram eu as schimba triplele de la Dorado ...

vreau sa inlocuiesc , la citeva voblere , ancorele vmc de 12 cu ancore owner sp-11 ul. deoarece nu sunt sigur ca marimile sunt echivalente , imi puteti spune ce marime trebuie sa cumpar.