ryobi zauber sau shimano biomaster??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
octavio79
senior
senior

ryobi zauber sau shimano biomaster??

Mesaj de octavio79 » 14 Sep 2012, 21:17

Salut
Ma tot uit de ceva timp la aceste 2 modele si nu ma pot hotara.Daca as putea le-as cumpara pe amandoua dar ....trebuie sa ma decid la una.Cei care le aveti ce-mi puteti spune? La shimano ma intereseaza modelul de 2500 si zauber cred ca un 2000 ar fi potrivit.
Multam.

mynu_cs
veteran
veteran

Re: ryobi zauber sau shimano biomaster??

Mesaj de mynu_cs » 15 Sep 2012, 14:41

Eu am zauber si imi place :) am si CF care e mai usurel dar are un aspect mai ciudat
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 15 Sep 2012, 17:33

Din ce am vazut pe acest forum Zauber este foarte bun numai ca nu am avut posibilitatea sa-l probez.Shimano biomaster imi place cu toate ca nu am pescuit cu el.Am un stradic care merge bine si ma gandesc la o noua achizitie dar cum nu ma grabesc prefer sa mai ma informez.

tibishor84
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tibishor84 » 15 Sep 2012, 20:05

salut,

eu am Ryobi Zauber CF 3000 si Shimano Biomaster 3000 . ambele mulinete au transmisie pe ax melcat, dar diferenta intre ele este evidenta, pt mine cel putin.
Zasuber Cf are corpul si rotorul din grafit, e o mulineta oki, eu o folosesc pt stiuca, dar are un maner foarte ciudat, mi se pare mare, si nu are aceeasi finete ca si Biomasteru.

Biomasteru e o super mulineta, are tambur de rezeva, frana e puternica si designul e clar superior zauberlui. pe zauber am Power Pro de 20 lbs iar pe Biomaster am Power Pro de 15 lbs.

daca ai intrebari mai specifice legate de astea 2 mulinete, cu cea mai mare placere o sa incerc sa iti raspund la ele
Am prins Pesisorul de Aur si pe el scria : Made in China!

octavio79
senior
senior

Mesaj de octavio79 » 15 Sep 2012, 21:16

Caracteristicile la biomaster le-am vazut si ce-mi place mult este corpul din aliaj de aluminiu si cum manerul se cupleaza direct in angrenaj.Acum Zauber m-ar interesa modelul cu corp din aliaj de aluminiu nu CF dar nu stiu cat e de legata in comparatie cu biomaster.Unde locuiesc nu am posibilitatea s-o probez pt ca nu exista pe piata.Am vazut clone precum Gravel dar nu-mi plac.Pretul indiscutibil e mai mare la biomaster,il pot gasi la 190-200€.Ma uitam si la modelul SPRO 10300 care e asemanator cu zauber si pe care il gasesc cam la 80€ dar vad ca zauber e destul de apreciata pe forum si m-a pus pe ganduri.
Acum intrebarea e daca se merita diferenta pt a cumpara un biomaster?

Scrie răspuns