Ansamblu spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ansamblu spining
Intai salutare dragi prieteni de "suferinta"
Eu sunt invatacel in ale spiningului, de aceea imi cer scuze, dar vreau sa invat...
Am cumparat deunazi o lansta shimano de 2,40 actiune 10-40 gr, dar in privinta mulinetei sunt putin nedecis.
Am vazut o abu garcia draguta cam la 1 milion, dar ma uit si la o tica jaguar cu baitruner cam la acelasi pret.
Cam care ar trebui sa o iau?
Va multumesc anticipat
P.S. Mentionez ca mai am 2 tica jaguar cu baitruner, dar ptr crap...
Eu sunt invatacel in ale spiningului, de aceea imi cer scuze, dar vreau sa invat...
Am cumparat deunazi o lansta shimano de 2,40 actiune 10-40 gr, dar in privinta mulinetei sunt putin nedecis.
Am vazut o abu garcia draguta cam la 1 milion, dar ma uit si la o tica jaguar cu baitruner cam la acelasi pret.
Cam care ar trebui sa o iau?
Va multumesc anticipat
P.S. Mentionez ca mai am 2 tica jaguar cu baitruner, dar ptr crap...
ce tip de abu garcia sau jaguar? cat fir si de ce grosime intra pe tambur? din ce este tamburul? au tambur de rezerva? sunt mai multe conditii cand alegi o mulineta. sunt destul de robuste? o mulineta de spining este foarte solicitata. eu am o okuma avenger AV7 de care, dupa un an sunt foarte multumit, dar avand in vedere uzura la care este supusa, daca ma mai tine 1 an sau 2 sunt hipermultumit. revino cu ceva amanunte si mai vedem.
Mulinete:
1) Abu Garcia AG 504
2) Jagua Tica, nu mai stiu codul, dar este cu baitruner, micuta, incap tot cam 200 m de fir de 0,20. O sa revin maine cu codul ei.
Eu unul as achizitiona tot o jaguar, dar este o chesti subiectiva.
Nu am dat pana acum la rapitor, de aceea sunt nedumerit.
Mentionez ca mulineta as mai lua-o si ptr un sheffield mic...
1) Abu Garcia AG 504
2) Jagua Tica, nu mai stiu codul, dar este cu baitruner, micuta, incap tot cam 200 m de fir de 0,20. O sa revin maine cu codul ei.
Eu unul as achizitiona tot o jaguar, dar este o chesti subiectiva.
Nu am dat pana acum la rapitor, de aceea sunt nedumerit.
Mentionez ca mulineta as mai lua-o si ptr un sheffield mic...
Am avut si eu un Abu Garcia 103 si am fost multumit de el. Acum am un Okuma Avenger (AV30),si Okuma Alumina tot de 30.
ABU Garcia de cand 's-a dus in China' face numai mulinete cat mai stralucitoare...la exterior.Nu mai au acelasi calitate cum au avut acum cativa ani. De ex. in Ungaria sunt de vanzare ABU Garcia cu 2mil-2,5mil, pe cand aici le gasesti intre 800-1mil. E clar de ce. Pana acum sunt f multumit de Okuma, si cred ca pt buzunarul meu e ideal.Nu spuna ca n-as accepta si eu un Shimano Stella,ABU Garcia Suveran etc....dar toate astea intr-un alt topic
Numa bine.....
ABU Garcia de cand 's-a dus in China' face numai mulinete cat mai stralucitoare...la exterior.Nu mai au acelasi calitate cum au avut acum cativa ani. De ex. in Ungaria sunt de vanzare ABU Garcia cu 2mil-2,5mil, pe cand aici le gasesti intre 800-1mil. E clar de ce. Pana acum sunt f multumit de Okuma, si cred ca pt buzunarul meu e ideal.Nu spuna ca n-as accepta si eu un Shimano Stella,ABU Garcia Suveran etc....dar toate astea intr-un alt topic

Numa bine.....
Tind sa aleg acea Jaguar pentru ca e mai "universala" (adica ma pot juca cu ea si la carasei, babusca, salau) nu e fix ptr stiuca.
Inca nu am ajuns (cu parere de rau o spun) la stadiul la care sa imi permit achizitionarea unor scule speciale pe fiecare tip de peste.
Din acest motiv am ales si batul, un shimano de 2,40.
Inca nu am ajuns (cu parere de rau o spun) la stadiul la care sa imi permit achizitionarea unor scule speciale pe fiecare tip de peste.
Din acest motiv am ales si batul, un shimano de 2,40.
Gabibrb , nu stiu ce mulinete is alea , da in principiu daca aseaza bine firul , nu are jocuri prea mari si frina cit de cit functioneaza poate servi de moment , mai ales ca tu acuma in perioada asta nu prea ai astimpar si te visezi pe mal mai des decit poti sa mergi , si nu zic asta cu ironie , dar toti am avut un inceput . In privinta batului cred ca ai nimerit bine cu Shimano , nu cred ca Ron Thompson sau Trabucco is mai grozave . Dupa aia mai vezi tu ce si cum , in orice caz ideea asta cu un bat pentru fiecare peste poti sa o uiti , pina nu-i prea tirziu .
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
gabibrb scrie:... este cu baitruner, micuta, incap tot cam 200 m de fir de 0,20.

abu garcia....hmmm, n-am folosit...am vrut sa-mi iau si nu prea mi-a placut. mi s-a parut ca are jocuri... si altii s-au plans de ea.
io am ales un av15 de la okuma si sunt f.multumit.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team