Ce sonar sa aleg?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Ce sonar sa aleg?
Are si ratusca si sonda clasica : http://www.fishfinder-store.com/piranha ... table.html
- moneytehnik
- veteran
Sau aicihttp://www.marine-shop.ro/humminbird-23 ... 741.p.html
Mai aproape dar mai scump.
Mai aproape dar mai scump.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Nu pusesem link-ul acela pentru a recomanda sonarul ci ca sa vada ca are si ratusca si sonda. Deci in mesajul meu nu aveau importanta distanta si pretul.
Eu sonarul asta nu-l pot recomanda unui pescar adult.

tudor scrie:Nu pusesem link-ul acela pentru a recomanda sonarul ci ca sa vada ca are si ratusca si sonda. Deci in mesajul meu nu aveau importanta distanta si pretul.
Păi...eu de fapt sunt doar un copil căruia îi plac jucăriile

Mda, si eu acum vreo 45 de ani aveam asa ceva :

Ma tot duceam din sufragerie in bucatarie si inapoi. Pastrez totusi o amintire placuta despre acest obiect.
Ma tot duceam din sufragerie in bucatarie si inapoi. Pastrez totusi o amintire placuta despre acest obiect.

-
- veteran
Daca tot vrei sa iei ceva bun incearca sa mai faci rost de ceva bani si iati un humminbird 798ci HD SI Combo.
- moneytehnik
- veteran
De la 350 euro la 1500 euro nu cred ca sunt ”ceva bani”...
Ai dreptate, Humminbird 798ci HD SI e scula de scula, dar nu cred ca se preteaza la pescuit de clean si pastrav in Romania. Oare cei de la Navionics au harta lacurilor romanesti? Fara sa fiu rautacios... e prea complex aparatul asta.
Ai dreptate, Humminbird 798ci HD SI e scula de scula, dar nu cred ca se preteaza la pescuit de clean si pastrav in Romania. Oare cei de la Navionics au harta lacurilor romanesti? Fara sa fiu rautacios... e prea complex aparatul asta.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
- veteran
Dupa ce vezi pe ecran ce este sub apa punctele de interes le memorezi si astfel ai niste potentiale locuri prizantoare.
Sacrifici doua zile pentru scanat si crede-ma ca merita. La noi pe Bezid unii asa au facut si la celelalte iesiri te pot ghida numai dupa un gps de mana fara sa mai montezi sonarul. Pacat ca nu sunt societati omerciale Rent a Sonar sau Leasing Sonar!
Sacrifici doua zile pentru scanat si crede-ma ca merita. La noi pe Bezid unii asa au facut si la celelalte iesiri te pot ghida numai dupa un gps de mana fara sa mai montezi sonarul. Pacat ca nu sunt societati omerciale Rent a Sonar sau Leasing Sonar!