barca saturn
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
barca saturn
poate cineva sa-mi spuna o parere despre barcile Saturn? Ma gindesc in special la 12' Saturn Dinghy Tender. N-am prea inteles ce e cu materialul : PVC pe suport de poliester 1100 denier PVC corean
Multumesc anticipat
Multumesc anticipat
in rest ... we are the best!
Re: barca saturn
cred ca ai vazut prezentarile pe yotube.
eu zic ca pt doctori nu e recomandata barca asta
eu zic ca pt doctori nu e recomandata barca asta

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
n-am vazut ... imi oferise cineva spre cumparare 
iar pentru doctori e bun orice; mare sa fie!
)))

iar pentru doctori e bun orice; mare sa fie!

cu dedicatie pt doctoras (mai ales inceputul)
http://www.youtube.com/watch?v=MVDmTJSb5dI
cat priveste testul prezentat de flavius, este o magarie
loviturile cu ciocanul le suporta orice barca gonflabila umflata, iar zgarieturile cu varful cutitului............daca le facea pe balonul barcii umflate era credibil dar asa.........

http://www.youtube.com/watch?v=MVDmTJSb5dI
cat priveste testul prezentat de flavius, este o magarie
loviturile cu ciocanul le suporta orice barca gonflabila umflata, iar zgarieturile cu varful cutitului............daca le facea pe balonul barcii umflate era credibil dar asa.........
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
multumesc de raspunsuri, intre timp am renuntat la acel saturn: proprietarul cere pretul pe care l-a platit el acum doi ani pe barca noua ( si care intre timp a fost redus) ... asta e, caut in continuare 

Am eu un Saturn Ka-boat. Dealtfel il si prezint aici intr-o discutie cu Mogdilliani, dar si intr-un articol, pe Barcaholic.ro. E o barca excelenta, facuta in Corea de Sud.
A mea e varianta ingusta, ca o canoe (ka-boat). Dar am vazut oameni extrem de multumiti de varianta normala de 12 picioare si podea gonflabila. Era un tip pe fluviul St Laurent cu un motor de 20 CP, si suporturile de scaun de aluminiu montate. Mi-a spus ca ii place mult de tot. De cate ori ma duc la campingurile la Long-sault ii vad barca parcata acolo. Deci omul o foloseste mereu.
E lejer comparabila cu Zodiacarile Cadet similare.
Vezi si boatstogo.com pentru alte modele.
A mea e varianta ingusta, ca o canoe (ka-boat). Dar am vazut oameni extrem de multumiti de varianta normala de 12 picioare si podea gonflabila. Era un tip pe fluviul St Laurent cu un motor de 20 CP, si suporturile de scaun de aluminiu montate. Mi-a spus ca ii place mult de tot. De cate ori ma duc la campingurile la Long-sault ii vad barca parcata acolo. Deci omul o foloseste mereu.
E lejer comparabila cu Zodiacarile Cadet similare.
Vezi si boatstogo.com pentru alte modele.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
Daca vrei Saturn pe youtube da o cautare dupa "hannuyk" exact asa.
Asta e un finlandez cu un ka-boat. Omul face excursii in pustietate de unul singur, cu barca, si niste filmulete superbe. Nu zic sa iti iei ka-boat, dar materialul la Saturnurile normale e la fel. Daca barca e buna pentru omul asta e buna si pentru noi.
Asta e un finlandez cu un ka-boat. Omul face excursii in pustietate de unul singur, cu barca, si niste filmulete superbe. Nu zic sa iti iei ka-boat, dar materialul la Saturnurile normale e la fel. Daca barca e buna pentru omul asta e buna si pentru noi.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Mihai felicitari pentru informatiile deosebit de utile din articolele si postarile tale. Daca imi permiti o sa te intreb si pe privat cind o sa am nevoie de o parere avizata.
Respecte tuturor !
Mihai felicitari pentru informatiile deosebit de utile din articolele si postarile tale. Daca imi permiti o sa te intreb si pe privat cind o sa am nevoie de o parere avizata.
Respecte tuturor !
colegu,
lasa draqu prostiile si luati o barca buna, nu e de joaca, ai doctorul pe constiinta
lasa draqu prostiile si luati o barca buna, nu e de joaca, ai doctorul pe constiinta