Cea mai buna lanseta de clean

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
grecu
veteran
veteran

Re: Cea mai buna lanseta de clean

Mesaj de grecu » 20 Feb 2012, 17:56

ULK io zic ca pana in 10 g se simte cel mai bine :)
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 20 Feb 2012, 17:58

Nu stii tu prea bine ce vrei, ptr ca ULX e UL toata ziua, chiar daca scrie pe el ca e pana la 9 gr , dar el de fapt merge excelent cu greutati de 2-6 gr. Daca vrei o lanseta mai rapida, ia tot un ULX dar de 2.10 sau chiar de 1.83. Dar daca vrei ceva rapid cu adevarat, cauta-ti un Sakura Trinis UL 1-5 gr secondhand (in magazin nu mai gasest) sau un Stingray UL 1-5gr care cred ca se mai gaseste in magazine. Sau daca mai ai rabdare pana la targ la jumatea lui Martie, cauta-ti un Team Dragon Fishmaker 6'6" 1-7gr. :P

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 20 Feb 2012, 18:09

@Spring
si pe mine ma bate gandul de o lanseta Sakura SHINJIN cea de 2,13 ... dar sunt curios cat de fast este?! o fi mai fast decat ULX de 2,40?!

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 20 Feb 2012, 19:18

din cate am aflat e mai fast decat ulx dar nu e la fel de nervoasa ca surorile ei. e putin mai blanda. asta mi-a spus gyorg care a pescuit mult cu shinjin.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 20 Feb 2012, 19:19

ANDREI RIGA scrie:Nu stii tu prea bine ce vrei, ptr ca ULX e UL toata ziua, chiar daca scrie pe el ca e pana la 9 gr , dar el de fapt merge excelent cu greutati de 2-6 gr. Daca vrei o lanseta mai rapida, ia tot un ULX dar de 2.10 sau chiar de 1.83. Dar daca vrei ceva rapid cu adevarat, cauta-ti un Sakura Trinis UL 1-5 gr secondhand (in magazin nu mai gasest) sau un Stingray UL 1-5gr care cred ca se mai gaseste in magazine. Sau daca mai ai rabdare pana la targ la jumatea lui Martie, cauta-ti un Team Dragon Fishmaker 6'6" 1-7gr. :P
ai cumparat dragonu'? si ala mi-a furat ochii. sunt curios cum e.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 20 Feb 2012, 20:16

io am ulx de 1.85 si ii destul de nervoasa :wink:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 20 Feb 2012, 20:29

Nu l-am cumparat , dar il voi cumpara. M-am jucat cu el si mi se pare super!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Feb 2012, 20:50

Eu am inteles pana la urma ce vrei...:)...Un bat rigid si scump si maxim L...ca e fast sau mai moderate nu conteaza.. vad ca nici dupa ce ai aflat ca Shinjin-ul(ce nume sonor ;) ) e mai bland..deci nu e fast..tot iti face cu ochiul , ca suna bine si e mai scumput :). :wallbash: ...Un Avid , deja iti suna prea comun..asai? ;)

Chiar as fi curios...sa ne impartasesti, cu ce te ajuta un Shinjin, fata de un ULX..doar sa ramai in plaja lui ..adica UL..sa poti compara...ca dupa asta :
ULX-ul de 2.4 chiar mi se pare mai mult moderata decat fast si la 9 g e un ml. arunca bine si cu 12g. Blancul se incarca progresiv.
..,,sunt curios ce mai zici si despre Shinjin :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 20 Feb 2012, 21:12

ulk, nu sunt nici snob si nici fraier.
avidu nu imi suna extrem de bine doar ca am eu un fetish cu lansetele cu split grip.
asta vara cand m-am apucat de pescuit vroiam sa imi iau o lanseta ieftina dar dupa ce am vazut ulx-ul si l-am luat in mana am inteles ce inseamna o jucarie misto.
acum mai am nevoie de o lanseta si vreau una si mai si. asta e tot.
si ulx-ul de 2.4 are actiune moderata, moderata-rapida. se incarca progresiv. nu e ca cel de 2.1
shinjinul, din cate mi-a spus gyorg, e o lanseta fast dar nu e extra-fast ca un stingray.
cine poate sa imi recomande o lanseta faina la bugetul mentionat ii multumesc, iar cine vrea sa facem discutii si variatiuni pe aceeasi tema, le multumesc si lor. e ok si asa sa ne mai distram. ;)

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 20 Feb 2012, 22:13

Eu am Avid UL si pot zice ca e mai moale decat ULX parerea mea :) le-am avut amandoua in mana si ULX mi se parea destul de rigid

oricu split gripu daca vrei il poti face custom :) daca banii tot nu reprezinta un impediment pt tine :)

daca esti din cluj sau zona clujului poti sa iti imprumut lanseta sa vezi cum se comporta in mana ta ....
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Scrie răspuns