Lanseta + mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Lanseta + mulineta
daca vrei ceva de salau si stiuca incearca de la st croix credema merge de minune si ca mulineta ceva de 2500 e de ajuns,de la shimano sau daiwa in functie si de buget
si mu te ma-i uita in gura vanzatorilor
si mu te ma-i uita in gura vanzatorilor
Daca discutamde Daiwa diferenta dintre 2500 si 3000 exista,3000 are corpul mai mare angrenaje mai puternice,rotorul este mai mare+tamburul mai mare.anem scrie:scuze, pari a fi incepator, crezi ca merita sa bagi atatia bani in scule fara sa stii la ce sa te astepti din partea lor si ce ai nevoie ...![]()
ps : nu te increde in "ce e scris in carti" ... daca tie iti pica bine in mana atunci ia-o ... niciodata nu am inteles de ce multa lume prefera sa pescuiasca cu mulinete subdimensionate dupa care se plang ca nu rezista ... din cate stiu diferenta dintre un 3000 si un 2500 e doar de tambur ... 2000 e deja mica si s-ar putea sa ai surprize ...
Sfatul meu uita de recomandari care-ti zi sa iei 4000(Daiwa) e prea mare,grea.
Un 2500 ti-e arhisuficient iti recomand un certae,daca-ti pica bine in mana 3000(zaion) poti sa-l iei.
Nu stiu ce sa zic cu diferentele de care zici tu, eu stiu ca cele de 2500 au corpul identic cu cele de 3000 difera doar tamburul si la fel cele de 3500 au corpul identic cu 4000 diferenta fiind data doar din tambur si cred ca situatia e aceeasi si la cele de 1500 cu cele de 2000.
Daca te uiti prin tabelele cu specificatii date de daiwa o sa vezi cu “puterileâ€
Daca te uiti prin tabelele cu specificatii date de daiwa o sa vezi cu “puterileâ€
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Re: L
daca vrei lanseta buna kistler z bone le spining nu se compara cu nimic ce este pe piata la ora actualavictor12 scrie:Lungime (m) : 2.13
Numar elemente : 2
Greutate (g) : 118
Putere (gr) : 8-35
Actiune : Fast
Cam astea sunt specificatiile[/code]

- George1985
- veteran
Cam scurt la 2.13 batul, bun pentru barca, dar la mal te ajuta unul putin mai lung
-
- veteran
Daca ai bat morethan brazino lanseta 70ml, clar pui mulineta daiwa morethan brazino.
Daca ai o mulineta daiwa infinity q3000 zaion iarasi clar, pui un bat daiwa infinity.
Totul este super clar! Nu!
Si la cast mai apar incurcaturi cond la bete steez sau zillion nu stii ce mulinete sa pui!
Daca ai o mulineta daiwa infinity q3000 zaion iarasi clar, pui un bat daiwa infinity.
Totul este super clar! Nu!
Si la cast mai apar incurcaturi cond la bete steez sau zillion nu stii ce mulinete sa pui!