daiwa apollo vs daiwa megaforce

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
seve
senior
senior

daiwa apollo vs daiwa megaforce

Mesaj de seve » 19 Oct 2011, 02:07

in 2006 am cumparat o lanseta telescopica (daiwa appolo 3.30 70-150). sunt mare fan al lansetelor telescopice mai ales in baraje deoarece ma ajuta sa aduc nalucile deasupra obstacolelor unde se afla salai si in zona in care pescuiesc lungimea 3.30 este ideala. am pescuit cu aceasta lanseta un an de zile si repede a devenit lanseta favorita la pescuitul salaului cu voblere. cand m-am mutat in state in 2007 am facut-o cadau tatalui meu care a pescuit cu ea pana anul acesta cand a avut un accident si a lanseta a devenit amintire. am incercat sa gasesc lanseta la diferiti disctribuitori dar fara mare succes. am gasit in schimb una care pare foarte asemanaotare( daiwa megaforce) cu aceleasi caracteristici. a pescuit cineva gama de lansete telescopice megaforce? ce pareri aveti de aceasta lanseta?

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 19 Oct 2011, 22:44

E fix aceasi lanseta.Le stiu pe amandoua.
Eu folosesc o lanseta din gama Megaforce.
Aceleasi inele,mandrine,blanc,pret,etc.

PS:Megaforce arata mai bine,parerea mea.

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 23 Oct 2011, 04:30

iti multumesc tare mult de raspuns, tatal meu a confirmat- e aproape aceeasi lanseta doar culoarea e diferita. fire intinse tuturor!

Scrie răspuns