Rog informatii despre barca AVI 3,5 metri.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- hoinar7777
- junior
Rog informatii despre barca AVI 3,5 metri.
Va salut pe toti si am rugamintea sa imi spuneti,va rog ce stiti despre barca AVI (asa se numeste firma producatoare si este din Craiova) are 3,50 m lungime 1,35 m latime,este din fibra de sticla cu fund dublu (chila),cantareste aproximativ 52 kg....si cam atat stiu despre ea,din pacate.
Recunosc ca nu am deloc cunostinte in domeniul barcilor si va rog sa ma ajutati cu cateva informatii daca cunoasteti modelul. Asi dori sa aflu ce motor suporta si cu ce fel de cizma,cum se comporta pe Dunare,cat este de stabila si parerea cuiva care a avut sau a mers cu ea.
Sant la inceputul inceputului in acest domeniu,si sincer sa fiu nici nu stiu ce sa intreb sau care informatii mi-ar fi de folos...asa ca va dati seama....
Ce doresc este sa scap de grija si investitia peridocului,sa o pot transporta pe portbagajul unui Logan berlina,sa ii pun un motor de maxim 5 cai,pentru a nu mai fi nevoit sa obtin si permisul de navigatie si sa o folosesc de 2-3 ori pe an pentu deplasarea de la Murighiol pana la lacurile Uzlina,Isac sau Isacov,Isacel si Drumnealoptca,parca asa ii zice.
Cu alte cuvinte am pretentii minime pentru inceput,pe urma mai vedem....
Recunosc ca nu am deloc cunostinte in domeniul barcilor si va rog sa ma ajutati cu cateva informatii daca cunoasteti modelul. Asi dori sa aflu ce motor suporta si cu ce fel de cizma,cum se comporta pe Dunare,cat este de stabila si parerea cuiva care a avut sau a mers cu ea.
Sant la inceputul inceputului in acest domeniu,si sincer sa fiu nici nu stiu ce sa intreb sau care informatii mi-ar fi de folos...asa ca va dati seama....
Ce doresc este sa scap de grija si investitia peridocului,sa o pot transporta pe portbagajul unui Logan berlina,sa ii pun un motor de maxim 5 cai,pentru a nu mai fi nevoit sa obtin si permisul de navigatie si sa o folosesc de 2-3 ori pe an pentu deplasarea de la Murighiol pana la lacurile Uzlina,Isac sau Isacov,Isacel si Drumnealoptca,parca asa ii zice.
Cu alte cuvinte am pretentii minime pentru inceput,pe urma mai vedem....
- hoinar7777
- junior
Am sunat,mi-a raspuns o domnisoara ca nu se mai fabrica din 2009 si mai multe nu stie ca e nou angajata,si nu lucra atunci la firma asta dar ca se va interesa daca vreau la colegi si imi va spune.
Am refuzat politicos pentru ca eu doresc amanunte de la cineva care sa plimbat cu ea,nu sa aflu informatii ce tin de politica lor de vanzari dupa ureche.Banuiesc ca mi-ar fi spus ...e cea mai buna domne
Am refuzat politicos pentru ca eu doresc amanunte de la cineva care sa plimbat cu ea,nu sa aflu informatii ce tin de politica lor de vanzari dupa ureche.Banuiesc ca mi-ar fi spus ...e cea mai buna domne

- hoinar7777
- junior
tu ai cautat macar informatia sau doar ai iesit la cersit??
o simpla cautare cu goggle duce si aici
http://www.infopescar.tv/forum/diverse/ ... 72-15.html
si uite ce zice un om
o simpla cautare cu goggle duce si aici
http://www.infopescar.tv/forum/diverse/ ... 72-15.html
si uite ce zice un om
Va vand pontul.www.avi.ro
Craiova E firma lu Berceanu'.In 2000 am platit 380 us pe o barca din fibra de 2.40m(putea fi transportata pe portbagajul masinii,deasupra)Vrind sa merg pe Dunare, cand m-am dus sa o inmatriculez la cpt DR TR Severin, SURPRIZA!!!-NU SE POATE CA N-ARE AVIZ RNR(adica RAR la masini ~x( ).Dupa discutii interminabile si in final(dupa un an) reclamatie la OPC, iarasi SURPRIZA =D> =D> .Firma pe cheltuiala ei mi-au schimbat ligheanul cu unul de 3.5m(barcaLULY).A treia surpriza -nu poate fi transportata pe portbagaj; scot banul si imi cumpar si peridoc (pana acum investitie 1000 euro.Rezolv toate actele(inmatriculare lighean,peridoc,permis conducator ambarcatiuni de agrement, imi cumpar si motor H de 2.3CP(numai bun si-n loc de breloc) si plec la pescuit-UNDE CREDETI PRIMA OARA???-CAZAANELE MARI ALE DUNARII.Erau cu alta barca niste prieteni care aveau un Quiksilver, si vine BLOCUL pe Dunare (adica un pasager care facea valuri de 1m.5).Eram ancorat paralel cu valul(cum nu trebuie), iar cand au venit valurile pur si simplu s-a ridicat fiind usoara fara sa am strop de apa in lighean.
Va recomand acest lighean ca fiind numai buna ptr. apele interioare (Apropo: la lansarea la apa nu trebuie sa ai locuri specale ptr. peridoc.2 pers. pe brate-30m fara brobleme(cred ca are 70-80kg.)Am fost si-n delta OK
Sper ca v-am fost de ajutor :-h :-h
- hoinar7777
- junior
Nu n-am iesit la cersit (informatii).Am tot cautat,am dat search pe google,am sunat la fabrica,le-am trimis e-mail solicitindu-le informatii,dar din pacate nu am aflat nici o informatie pana in prezent.
Doar pareri de la necunoscatori ca e buna, sau nu nu e buna binenteles neargumentate.
Recunosc ca sunt varza in acest domeniu,de abia acum incep sa culeg informatii.
Recunosc ca poate nici cautarile pe care le-am facut,nu au fost bune dovada fiind informatiile date de tine pentru care iti MULTUMESC mult mult de tot.
Doar pareri de la necunoscatori ca e buna, sau nu nu e buna binenteles neargumentate.
Recunosc ca sunt varza in acest domeniu,de abia acum incep sa culeg informatii.
Recunosc ca poate nici cautarile pe care le-am facut,nu au fost bune dovada fiind informatiile date de tine pentru care iti MULTUMESC mult mult de tot.
- hoinar7777
- junior