sfat zgaraietura mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

cristi bxl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cristi bxl » 04 Apr 2011, 17:07

@ D_ali : Multumesc mult de aprecieri ,si ma bucur ca v-am facut sa zambiti cu patania mea :D

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 04 Apr 2011, 17:17

Eh, na, mai glumim si noi...
Sa ne spui daca in vreo doua-trei nopti ai vre-un cosmar cum ca s-a exfoliat oja de pe Stella si cum incercai s-o repari din nou si nu-ti iesea nicicum...
Vezi ca subconstientul lucreza...lucreaza. :lol:

cristi bxl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cristi bxl » 04 Apr 2011, 18:09

Da, o sa -ti spun ,o sa-ti spun ,dar Doamne fereste sa se exfolieze oja !ca nu stiu sincer ce o sa fac :D Glumesc si eu bineinteles :D Acum vorbind serios ,chiar nu se mai cunoaste aproape nimic ,si s -a acoperit bine ,deci treaba e buna ! Deci oja fratilor pt. zgaraieturi ca vad ca merge improvizatia!Numai sa aveti oja 'la culoare' cum am avut eu,mama ei de chichitza ,ca stau si ma gandesc ca noi astia din comunitatea pescareasca nu suntem 'intregi' si avem niste preocupari f. interesante ! :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Apr 2011, 19:49

La urmatoarea partida .... nu uita oja acasa :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 05 Apr 2011, 00:22

La un magazin auto mai dezvoltat poate gasesti vopsele touch-up, adica esantioane mici pentru acoperirea zgaraieturilor...Tot ei trebuie sa aiba si primer gri si foarte fluid, pe care il aplici primul si lasi citeva ore. Apoi netezesti cu un smirghel de vreo 1500, sub jet de apa...Apoi culoarea.
Asta numai daca oja cedeaza mai incolo.

SF
veteran
veteran

Re: sfat zgaraietura mulineta

Mesaj de SF » 05 Apr 2011, 01:17

cristi bxl scrie:Va salut pe toti! Am o rugaminte,daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ,sau o recomandare apropo de o zgaraietura aparuta pe o mulineta shimano stella fd 3000 din propria-mi neatentie.Nepunand capacelul protector la manerul pliabil al mulinetei ,acesta a venit in contact cu corpul ei si s -a creat o zgaraietura de care sincer mi -e ciuda pt . ca tin f mult la echipamentul meu si mulineta este noua.Sincer imi sta pe creier lucrul asta si vreau sa -l rezolv cat mai repede.Mentionez ca zgaraietura este in profunzime fiind patruns stratul de protectie si vopseaua mulinetei pe o suprafata mica ,dar lucrul asta poate afecta in timp?Ce ar trebui sa fac ?Sa protejez acel loc cu un lac cu ceva ?Poate ma ajutati voi ?! Va multumesc anticipat!
Cel mai bun lucru ii sa accepti ca se intampla dinastea . Oricum ii o nimica toata , si nu ai de ce sa o mentii pe creier :)
Acuma vreo luna jumate , am cazut cu un 5000 pe pietre . Am atins bolovani mai intai cu mana in care aveam scula . S-o indoit tamburu catre interior , am prins un colt de piatra , nu o strapuns pina dincolo , da nici mult nu i-o trebuit :)
Nici macar nu am incercat sa oblojesc cumva rana , aia asa ramane !

Is unelte , si se mai intampla !

Scrie răspuns