Super baitcasting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

amator_100%
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de amator_100% » 25 Ian 2011, 15:25

@bogdan82:-multumesc de sfaturi;
- seria capture/trabucco mi se pare interesante -- trebuie sa vad la brasov
@musti:- intradevar piker-ul este cel mai potrivit
@semlecanghe:- nu stiu daca este bine ce am scris (pentru ca intradevar am facut-o) deoarece fiecare om poate avea pasiunea/hobby-ul lui, dar ceea ce m-a frapat si m-a determinat sa scriu a fost ca la alegerea unei lansete definitoriu era puterea (> 3 lbs) - cat de departe lansezi pe iarba si in balta.
@ulk:-cu tine-i mai complicat pentru ca nu am nici o dovada (nu mi-o trecut prin cap sa ma pozez cu pesti);
- lineaeffe = 3m -- la clean _- mie mi-ar fi placut mai lung putin
- singurele modele care le am sunt de la Jenzi = daisy twister si river shad ( 9-12 cm) = nu pot sa le compar pt. ca nu am folosit si de la alti prod.
=======
multumesc !
pescar amator
Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel prietena, dorm de la 22 la 6, sunt foarte cuminte. Dar si cand ies din spital....

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Ian 2011, 16:57

Pai faci C&R si poza nu? Na , lasa , altadata
Sa nu facem offtopic.

:D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Ian 2011, 17:09

amator_100% scrie:@bogdan82:-multumesc de sfaturi;
- seria capture/trabucco mi se pare interesante -- trebuie sa vad la brasov
@musti:- intradevar piker-ul este cel mai potrivit
@semlecanghe:- nu stiu daca este bine ce am scris (pentru ca intradevar am facut-o) deoarece fiecare om poate avea pasiunea/hobby-ul lui, dar ceea ce m-a frapat si m-a determinat sa scriu a fost ca la alegerea unei lansete definitoriu era puterea (> 3 lbs) - cat de departe lansezi pe iarba si in balta.
@ulk:-cu tine-i mai complicat pentru ca nu am nici o dovada (nu mi-o trecut prin cap sa ma pozez cu pesti);
- lineaeffe = 3m -- la clean _- mie mi-ar fi placut mai lung putin
- singurele modele care le am sunt de la Jenzi = daisy twister si river shad ( 9-12 cm) = nu pot sa le compar pt. ca nu am folosit si de la alti prod.
=======
multumesc !
Si pe mine ma distreaza obsesia craparilor de a lansa dincolo de orizont.. :lol: :lol: Da un link sa ne distram cu discutia...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Ian 2011, 19:24

Musti scrie:.........Are BFF, de exemplu, un astfel de bat, cu 4 varfuri. Cu cel mai rigid merge chiar si un jigging mai greu...
vreau sa vad si eu batul asta, ai un link te rog??

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 25 Ian 2011, 20:15

wrong post ...
Intrebam acelasi lucru ca adiwolf ...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 25 Ian 2011, 21:22

adiwolf scrie:
Musti scrie:.........Are BFF, de exemplu, un astfel de bat, cu 4 varfuri. Cu cel mai rigid merge chiar si un jigging mai greu...
vreau sa vad si eu batul asta, ai un link te rog??
Poate vrei un link pana la mine in debara... :lol:
Acolo am doua bucati de pe vremea cand inca experimentam... Pe unul l-am cumparat exact pt. jigging greu, pe celalalt mi l-a lasat un amic mostenire cand a plecat definitiv din tara... El il folosea in mod curent la spinning, indiferent cu ce dadea...
Nu stiu daca se gaseste online, iar BFF nu-i nu-sh' ce brand, sa aiba site. E o chinezarie ca Baracuda, Energoteam, etc. ...
Na, ca ma uitai ce scrie pe el. FeederTech. Are 2,70m si arunca "up to 50g" (nu 60, cum imi aduceam eu aminte). Iar varfurile sunt de 24cm, nu de 30... Eu mai am doar un singur set de 4 varfuri, pt. ca pe celalalt l-am pierdut pe vreo garla... :)
Apropos, am experimentat pe vremuri inclusiv pescuitul cu naluci la bat de match. Ideea era ca pe anumite canale de irigatii aveai foarte greu acces la apa din pricina de stuf. Cu un match de 4,20m si 5-20g (un Maver Diamond) reuseam sa trec cu varful dincolo de linia vegetatiei si lansam in lateral, in lungul canalului. Batul greu, balanganicios, dar nah... Nici poveste de precizie in aruncare...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 25 Ian 2011, 22:51

uite aici un picker....

http://www.cormoran.de/co/en/products/p ... -model.htm

Am mai vazut acum ceva vreme unul de la Sert la un prieten..... foarte ok daca vrei sa ai un singur bat mai universal de spining pe rau.... si nu ai prea multi bani de investit....
Imagine

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Ian 2011, 00:24

Musti,
as fi foarte interesat de debarau ta, macar sa le incerc si sa le pipai putin :wink: :D

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 26 Ian 2011, 00:32

adiwolf scrie:Musti,
as fi foarte interesat de debarau ta, macar sa le incerc si sa le pipai putin :wink: :D
Cred ca dl Musti ar trebui sa-si deschida magazin de prezentare a sculelor de pescuit si sa taie bilete :lol: Sapt trecuta am vazut si eu o parte din arsenal :wink: profit de aceasta ocazie sa-i multumesc inca o data pentru sfaturi si ca si-a facut timp sa-mi arate ce ma interesa. :bere:
Scuze de off
C&R

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 26 Ian 2011, 04:08

semlecangheorghe scrie: Si pe mine ma distreaza obsesia craparilor de a lansa dincolo de orizont.. :lol: :lol: Da un link sa ne distram cu discutia...
Uite aici o discutie distractiva dintre mine si un crapar care e sigur ca 60m se atinge numai de la 80g in sus, si ca o chinezarie(ce-i drept cam cea mai buna chinezarie care am avut-o) este mare scula de crap. Adevarul ca nici eu nu i-am spus ca aruncam 80m cu MTX-ul cu Sufix de 60lb(textil)...

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... 586554a281

Scuze de offtopic.

Scrie răspuns