ULK scrie:
De cand practici spinningul? Ce capturi ai avut in materie?
Scuze de indiscretie, dar m-ai facut curios

salut !
1. sunt pescar amator;
2. nu mananc pestii care-i prind, prin simplul motiv ca le dau drumu (pe chestia asta cam am discutii cu nevasta-mea " ba de ce te mai duci la pescuit daca nu prinzi, mai cheltuiesti si bani "....e.t.c.);
3. pescuiesc la nivel de amator :jiguri (nu trebuie sa pun momeala vie in ac == mi-e mila cum se zbate rama cind o pui pe ac), pluta, fund;
4. am 3 lansete -germina standard - fibra sticla pura,
-lineaeffe = pt. pluta,f. senzitiva simt cind musca pestele din rama;
-zebco trophy spin-st 3100)
si 2 mulinete fara pretentii, cu toti dintii la locul lor, 2 rulmenti/buc;
5. nu am avut capturi cu care sa ma laud;
6. pe acest forum sunt pentru prima data ( prin august '10 mi-am facut cont pe alte 2 forumuri pline de crapisti, dar acolo era f. complicat pt. mine si discutiile cu lanseuri la sute de metrii ; m-a pus dracu si le-am dat solutia pentru a realiza lansari cu un par de rosii(luat dintr-o gradina in drum spre balta)+1000 m sau mai mult de fir + 300 lei, singura lor problema ramanind sa gaseasca mulineta cu care sa poata face recuperarea ;
p.s. astazi la pv-tv am vazut prezentarea unui lac din Canada lat de vreo 30 km si lung de 230 km +===> acolo da ai putea sa faci lansari adevarate de sute de Km nu o amarita de suta de m.
7. sper ca anul acesta sa merg mult mai des la pescuit;
8. cel mai interesant pescuit mi se pare la musca (fly) ==> mi se pare cel mai elegant (fin)
9. pe locul doi: celelalte stiluri de spining si cel la pluta ( la egalitate de puncte)