Acum, eu sunt oarecum sceptic pentru ca chinezii astia fac copii fidele la aproape orice de pe pamantul asta.
Persoana de contact de acolo a spus ca mulinetele sunt productie Japonia si vin in cutiile originale ale producatorului.
Sansele ce e drept sunt mai mari in favoarea lui deoarece are cativa ani ani de comert fara probleme chiar daca e din China si chiar daca eu sunt sceptic.
Mi-as comanda singur dar, comanda minima e de 3 (nu imi permit 3) mulinete dar e preferabil de 10 pentru ca ofera el "free shipping" (prin UPS sau DHL si ajunge in 5-7 zile).
Preturile pe care mi le-a facut sunt:
STL1000 - 270$
STL2500 - 300$
STL3000 - 300$
STL4000 - 340$
Alte detalii:
- preturile astea de mai sus nu includ si taxele care se aplica la vama la noi (naiba stie la ce valoare s-ar ridica)
- el a zis ca ar putea sa trimita coletul ca si CADOU (caz in care nu stiu daca se aplica toate taxele vamale si TVA-ul).
E cineva dispus sa se bage la treaba asta alaturi de mine? Intreb asta ca pana la urma se reduce la a iti asuma un risc

Daca sunt doritori, lasati pe aici un mesaj si cand ne adunam numarul care trebuie o sa mai stabilim alte detalii.
EDIT ulterior: eu cred ca mai e si ceva loc de negociere dar nu avea rost sa discut despre asta pana nu am comanda ferma.