Posibila comanda Shimano Stella FD

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

T.Adrian
veteran
veteran

Posibila comanda Shimano Stella FD

Mesaj de T.Adrian » 08 Dec 2010, 20:11

Am luat legatura cu cineva din China (user verificat pentru corectitudinea datelor) pentru posibilitatea comandarii unei super mulinete si mai exact, Stella FD.
Acum, eu sunt oarecum sceptic pentru ca chinezii astia fac copii fidele la aproape orice de pe pamantul asta.
Persoana de contact de acolo a spus ca mulinetele sunt productie Japonia si vin in cutiile originale ale producatorului.
Sansele ce e drept sunt mai mari in favoarea lui deoarece are cativa ani ani de comert fara probleme chiar daca e din China si chiar daca eu sunt sceptic.

Mi-as comanda singur dar, comanda minima e de 3 (nu imi permit 3) mulinete dar e preferabil de 10 pentru ca ofera el "free shipping" (prin UPS sau DHL si ajunge in 5-7 zile).

Preturile pe care mi le-a facut sunt:
STL1000 - 270$
STL2500 - 300$
STL3000 - 300$
STL4000 - 340$

Alte detalii:
- preturile astea de mai sus nu includ si taxele care se aplica la vama la noi (naiba stie la ce valoare s-ar ridica)
- el a zis ca ar putea sa trimita coletul ca si CADOU (caz in care nu stiu daca se aplica toate taxele vamale si TVA-ul).

E cineva dispus sa se bage la treaba asta alaturi de mine? Intreb asta ca pana la urma se reduce la a iti asuma un risc :)

Daca sunt doritori, lasati pe aici un mesaj si cand ne adunam numarul care trebuie o sa mai stabilim alte detalii.

EDIT ulterior: eu cred ca mai e si ceva loc de negociere dar nu avea rost sa discut despre asta pana nu am comanda ferma.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Adi G
veteran
veteran

Re: Posibila comanda Shimano Stella FD

Mesaj de Adi G » 08 Dec 2010, 20:26

T.Adrian scrie:Acum, eu sunt oarecum sceptic pentru ca chinezii astia fac copii fidele la aproape orice de pe pamantul asta.
Persoana de contact de acolo a spus ca mulinetele sunt productie Japonia si vin in cutiile originale ale producatorului.
corect! de parca le-o fi greu chinezilor sa scrie "made in japan" pe cutiile alea... :lol: acu nu stiu da parca suna prea frumos sa fie adevarat...

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 08 Dec 2010, 20:44

Eu unul sunt dispus sa imi asum riscul asta. De obicei de la producator la primul client persoana fizica trece prin cel putin 5 maini deci pretul are mult loc de crestere, de multe ori ducandu-se peste dublu.
Dacamulineta e la prima mana de la iesirea din fabrica, pretul cred ca e posibil.
Sincer, decat sa dau 25 de mil pe una nou nouta luata de la noi prefer sa imi asum riscul de a pierde 10 mil (care or fi sansele) :)

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 08 Dec 2010, 20:49

Daca tipul e de pe Ebay si are cel putin 99.9% positive feedback de la peste 1000 de membrii atunci ai sanse mari sa fie OK...
Totusi... cu $300 gasesti stelutze si pe aici...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 08 Dec 2010, 21:18

Daca e de pe alibaba e cam riscant. Vezi sa nu fie adresa "firmei" de tipul "room 3729". :lol: :lol: :lol:

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 12 Dec 2010, 11:09

dar macar ai o poza sau iei o "stala schimano"? Sunt curios cum se termina teapa/povestea asta

trapper
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trapper » 12 Dec 2010, 11:21

Sa nu faci comanda sub nici o forma pentru ca este Tzeapa ! am vrut si eu anul trecut sa cumpar niste mgs-uri din china si am ajuns pana la momentul in care i-am cerut factura si bineinteles era pe persoana fizica, nicidecum o firma pe care o puteam verifica. aceeasi vrajeala si la mine cu 10 buc min. tot ce este produs in japonia este scump
Anul asta am fost in Japonia, si te rog sa ma crezi ca sunt la fel de scumpe ca si aici mulinetele.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Dec 2010, 11:31

Nu sunt in stare astia sa faca nici un fals in acte calumea. Stai sa vezi cand or sa invete bine-bine englezeste si ceva legislatie europeana. Deocamdata se bazeaza pe cate-o imagine cu vreo bunaciune chinezoaica ca sales representative si vrajeala ieftina :lol:

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 12 Dec 2010, 20:55

M-am lamurit. Era prea frumos ca sa fie adevarat. :lol:
Dupa ce am mai discutat cu omul putin, i-am zis sa imi lase niste poze cu mulinetele pe mail.
Eh, nu mare mi-a fost surpriza cand am am vazut ca omul chiar mi-a trimis 4 poze de la diferite marimi de Shimano Stella FD 8) , poze facute evident in locatii mult diferite una de alta.
Dau sa caut pe Google, scriu Shimano Stella FD, aleg pictures si chiar pe prima pagina cu poze gasesc pe un site american (pe forum scoasa la vanzare), una dintre pozele trimise de el pe mail :lol: :lol: :lol:
M-am lamurit, nu merita riscul si ma bucur ca nu ati fost multi interesati (asta mi-a dat mai mult timp sa ma documentez).
Mai bine scump si sigur decat "mai putin scump" si teapa 8)

Scrie răspuns