PS: browning avea un model de match, super mulineta de altfel pe care inca o posed, care nu avea frana de nici un fel, drilul cu pesti mai mari il faceai din antirevers

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pflueger Arbor 7430 sau 7435, daca ai inele sufucient de mari. Are un tambur de diametru urias pentru marimea ei -> aruncari bune, frana supradimesdionata, "line spin" redus. Un tambur are cauciuc pe fund, pentru textil, iar celalat e ideal pentru fluorcarbon.silvester scrie:Salutare tuturor!
Sunt proaspatul posesor al unei lansete de 6'6'' (198cm); putere de aruncare 3,5 - 21g; linie 2,7-21 Kg; putere medie; actiume rapida. Ma poate ajuta cineva sa aleg mulineta potrivita?
mersi mihai !mihaif99 scrie:Pflueger Arbor 7430 sau 7435, daca ai inele sufucient de mari. Are un tambur de diametru urias pentru marimea ei -> aruncari bune, frana supradimesdionata, "line spin" redus. Un tambur are cauciuc pe fund, pentru textil, iar celalat e ideal pentru fluorcarbon.silvester scrie:Salutare tuturor!
Sunt proaspatul posesor al unei lansete de 6'6'' (198cm); putere de aruncare 3,5 - 21g; linie 2,7-21 Kg; putere medie; actiume rapida. Ma poate ajuta cineva sa aleg mulineta potrivita?
Mecanismul e din metal masiv, desi corpul e foarte mic, cam cat un 1000-1500.
Cantareste cam 250 gr, deci nu e cea mai usoara.
Imi place atat de mult, incat o schimb de pe un bat pe altul cand merg la pescuit.
este vorba de Browning Ultimatch, mulineta cu care pescuieste Bob Nudd in "Guide to river feeder fishing" sau ceva de genul, si apare si intr-unul din filmele lui Walter Tamas cand isi prezinta el sculele de pescuit.burtea scrie:Nu pot sa cred. Pune o poza sau spune modelulstefanflorin scrie: PS: browning avea un model de match, super mulineta de altfel pe care inca o posed, care nu avea frana de nici un fel, drilul cu pesti mai mari il faceai din antirevers
Vezi ca 7430 e foarte mica, dar pt UL face mare diferenta fata de un 750 sau 1000 normal, tamburul lui arbor e un pic mai mare decat un shimano 2500!silvester scrie:M-am uitat la Pflueger Arbor. Foarte faine.