PS: browning avea un model de match, super mulineta de altfel pe care inca o posed, care nu avea frana de nici un fel, drilul cu pesti mai mari il faceai din antirevers
Alegerea mulinetei perfecte!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran

Pun pariu ca la mulineta ii zice Geologic
luata de la decathlon, acolo am vazut asa ceva, si chiar am avut una pe care am maritat-o repede. Partea funny e ca iarna dupa ce ca nu are comutator on/off al antireversului, cand e f frig nu mai avea deloc antirevers, mergea ambele sensuri fara probleme
de aici rezulta ce rulment de calitate are acolo 
PS: browning avea un model de match, super mulineta de altfel pe care inca o posed, care nu avea frana de nici un fel, drilul cu pesti mai mari il faceai din antirevers
Re: Alegerea mulinetei perfecte!
Pflueger Arbor 7430 sau 7435, daca ai inele sufucient de mari. Are un tambur de diametru urias pentru marimea ei -> aruncari bune, frana supradimesdionata, "line spin" redus. Un tambur are cauciuc pe fund, pentru textil, iar celalat e ideal pentru fluorcarbon.silvester scrie:Salutare tuturor!
Sunt proaspatul posesor al unei lansete de 6'6'' (198cm); putere de aruncare 3,5 - 21g; linie 2,7-21 Kg; putere medie; actiume rapida. Ma poate ajuta cineva sa aleg mulineta potrivita?
Mecanismul e din metal masiv, desi corpul e foarte mic, cam cat un 1000-1500.
Cantareste cam 250 gr, deci nu e cea mai usoara.
Imi place atat de mult, incat o schimb de pe un bat pe altul cand merg la pescuit.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
Re: Alegerea mulinetei perfecte!
mersi mihai !mihaif99 scrie:Pflueger Arbor 7430 sau 7435, daca ai inele sufucient de mari. Are un tambur de diametru urias pentru marimea ei -> aruncari bune, frana supradimesdionata, "line spin" redus. Un tambur are cauciuc pe fund, pentru textil, iar celalat e ideal pentru fluorcarbon.silvester scrie:Salutare tuturor!
Sunt proaspatul posesor al unei lansete de 6'6'' (198cm); putere de aruncare 3,5 - 21g; linie 2,7-21 Kg; putere medie; actiume rapida. Ma poate ajuta cineva sa aleg mulineta potrivita?
Mecanismul e din metal masiv, desi corpul e foarte mic, cam cat un 1000-1500.
Cantareste cam 250 gr, deci nu e cea mai usoara.
Imi place atat de mult, incat o schimb de pe un bat pe altul cand merg la pescuit.
- stefanflorin
- veteran

este vorba de Browning Ultimatch, mulineta cu care pescuieste Bob Nudd in "Guide to river feeder fishing" sau ceva de genul, si apare si intr-unul din filmele lui Walter Tamas cand isi prezinta el sculele de pescuit.burtea scrie:Nu pot sa cred. Pune o poza sau spune modelulstefanflorin scrie: PS: browning avea un model de match, super mulineta de altfel pe care inca o posed, care nu avea frana de nici un fel, drilul cu pesti mai mari il faceai din antirevers
http://cgi.ebay.co.uk/browning-ultimatc ... 0588528028
http://cgi.ebay.co.uk/Browning-Ultimatc ... 0583875875
asta asa ca sa nu zica lumea ca facem mistouri
Vezi ca 7430 e foarte mica, dar pt UL face mare diferenta fata de un 750 sau 1000 normal, tamburul lui arbor e un pic mai mare decat un shimano 2500!silvester scrie:M-am uitat la Pflueger Arbor. Foarte faine.
Daca imi mai iau una, imi iau 7435 care a aparut anul asta...
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.