AJUTOR!!!!! - Motor Electric

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 17 Aug 2010, 12:39

Ovidiu MS scrie:Nu intra in panica, www.hubertustrade.ro din odorheiu secuiesc,ei sunt importatorii si trebuie sa existe garantie sau service contra cost!
Colegu' situl ala e gol... :lol: :lol: :lol:

Esti sigur ca se pot repara motoare electrice acolo???
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Aug 2010, 12:48

nae treci pe la expert spinning , incearca sa dai de mine saptamana viitoare acolo,
lasa vorba un telefon ceva si poate te ajut daca am timp
am reparat ceva motoare electrice
singurul amendament ca in levierul de comanda sa nu fie spart ce cred eu
atunci e mai greu
zici ca merge doar intr-un sens ?

vad ca esti din bucuresti
in principiu incercam
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Nae_fish
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nae_fish » 17 Aug 2010, 12:49

va multaumesc mult de tot ....ce pot sa zic ...trebuie sa gasesc undeva ....o sa va tin la curent daca reusesc ceva sau nu ... :) ... :)
C&R = mentalitate europeana , semn de civilizatie

Nae_fish
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nae_fish » 17 Aug 2010, 12:51

da ovidiu 14 ... sunt din buc...si expert spinning este acolo la dl doctor ...sau nu ??? daca este asa ... o sa trec chiar azi ...dar ...inainte mai dau vreo 2 tel :) ...sugestiile baietilor ...:)

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Aug 2010, 13:12

Energo nu repara motoare, se schimba cu alte identice in termen de garantie ,dupa care asta a fost .... Am ET 44 si stiu deja :wink: ....
Daca au ars contactele e posibil sa inlocuiasca cu alte lamele de cupru sau sa sara de la o viteza la cealalta ... la mine din 5 viteze au ramas doar 3 si mergea ...pana nu se strica .... acum am alta tot din ala :lol: . Cauta un electronist si te v-a rezolva ... daca unblati la motor ,trebuie sa schimbati neaparat simeringul si sa bagati vaselina buna si suficienta ca altfel intra apa si se arde .....

Nae_fish
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nae_fish » 17 Aug 2010, 17:19

mutzumesc kzoli ...si te rog nu vb la pers a 3-a ....sunt baiat tanar ...doar 30 de ani .... asta in primul rand ...si in al 2-lea rand aici suntem pescari si atat , indiferent de statutul social pe care il avem .... iti multumesc inca odata pt mesaj si felicitari pt respectul pe care il porti celorlalti ... :oops: :oops: :oops: :lol:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 19 Aug 2010, 11:38

Nae incearca sa vii luni cu motorul la expert spinning
eu voi fi dupa 17.30 acolo
stiuca ai trecut
am venit in urma ta la 15 minute
ne vedem luni acolo
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Nae_fish
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nae_fish » 19 Aug 2010, 22:13

merci ovidiu ...dar sa stii ca fug la mare..:( sunt in concediu si nu pot sa ma intorc....:( ...vin joia viitoare!!! imi cer scuze!!! stiu ca este interesul meu ...dar....nu am cum ...incercam vineri ??? peste o sapt??? iti multumesc si imi cer mii de scuze....:(

vasilepop_65
senior
senior

Re: AJUTOR!!!!! - Motor Electric

Mesaj de vasilepop_65 » 21 Aug 2010, 20:04

Nae_xxx scrie:am un motor care s-a stricat .... nu mai merge inainte. elicea invarte inapoi, dar cand dau in orice viteza inainte ...nu merge. ajutati-ma va rog sa gasesc pe cineva sa il repare !!!! cu multumiri ...anticipat! :) :)
Mi s-a intamplat si mie acest lucru.
Una dintre problemele motoarele electrice de barca, mai ieftine, este comutatorul electric rotativ cu inversor de sens, sunt de proasta calitate.
Motorul electric pe care il folosesc am reusit sa-l repar o data, avea un arc deformat la contactul pentru vitezele in marsarier. A doua oara eram in mijlocul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz), nu am mai avut viteze nici inainte nici inapoi, am facut ceva muschi pana la mal. Am verificat din nou comutatorul, contactele erau supraincalzite, carcasa ( comutatorului) deformata , l-am sigilat la loc :twisted: si a fost trimis la garantie.
Parerea mea este ca nu merita reparat acest comutator, mai devreme sau mai tarziu apar probleme, ar trebui inlocuit , eventual cu unul de calitate.

Scrie răspuns