Edy
Se vede ca nu ti-ai facut niciodata comanda de pe net.
Eu mi-am comandat ff multe chestii de pe net si de pe mai multe siteuri.Uneori gasesti produse mult mai ieftine cu transportul inclus fatza de ceea ce gasesti prin magazine.Fiecare isi alege cum vrea si de unde vrea si in functie de cat il tine buzunaru.Asa ca...nu fii asa sigur,ca poate te inseli!
Lanseta Mitchel
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
sincer Ryobi Ecussima 2000 Vi e prea grea pt un bat UL , mai bine te-ai orienta catre ceva de 1000 din gama abu garcia (Sunt usoare) sau Shimano , iar volblere strike pro am si eu vreo 5 in trusa tot din gama nano , dar la Belis nu am vut niciodata trasaturi la asa ceva , acolo ti-as recomanda Rotative Rapala Blue Fox copper si silver 0 si 1 in special, rotative Mepps , voblere Salmo Hornet si Salmo Tiny modele cat mai naturale .gabibenta scrie:Daca descrierea si datele tehnice ale producatorului sunt asa cum spun ei e o mulineta detul de performanta mai ales ca are elemente titanizate.Cunosc materialul destul de bine si stiu ca e foarte rezistent in timp la uzura. Deocamdata am o mulineta cormoran, dar sper sa achizitionez in viitorul apropiat si una Ryobi. M-ar interesa de unde pot lua firul si ceva voblere pt. clean din cj. Eu am ceva de la strike pro din gama nano de la magazinul Arrow. In weekend vreau sa merg la Belis
Multumesc!
Fire ai 2 variante , ori iti pui ceva textil ff subtire si rezistent de exemplu: http://www.totalfishing.ro/fir-textil-b ... -2198.html , sau mergi pe varianta cu monofilament dar neparat de maxim 0.18 daca vrei sa poti lansa voblerele acelea mici.
p.s. La Belis ai 90% mai mari sanse sa prinzi ceva daca lansezi din barca .
Fir Intins !
salut. fir trabucco gasesti la mag. titan din piata marasti, la fel si voblere salmo, dorado.gabibenta scrie:Deocamdata am o mulineta cormoran, dar sper sa achizitionez in viitorul apropiat si una Ryobi. M-ar interesa de unde pot lua firul si ceva voblere pt. clean din cj. Eu am ceva de la strike pro din gama nano de la magazinul Arrow. In weekend vreau sa merg la Belis
Multumesc!
la mag. avat gasesti salmo si mulinete ryobi, la arrow gasesti strike pro, rapala si cozma, la mag. pastravul salmo, rapala, cozma,hosznosi, la mag. prietenul pescarilor gasesti rapala, suxxes( copie rivertosea) precum si rotative balzer colonel (ieftine zic eu). ryobi ecusima de 1000 e buna pt. clean, echilibreaza perfect orice bat lung de 2,10m, incap 150m de fir de 0,16mm, are tamburul mare in diametru, lansezi mai departe decat cu alte mulinete clasa 1000 sau 500.
M-am referit la Total fishing, .. unde sunt foarte mari preturile de transport.... din cate am vazut eu. ( NU M-AM REFERIT LA ALTE SITE-URI ! )Ariann scrie:Edy
Se vede ca nu ti-ai facut niciodata comanda de pe net.
Eu mi-am comandat ff multe chestii de pe net si de pe mai multe siteuri.Uneori gasesti produse mult mai ieftine cu transportul inclus fatza de ceea ce gasesti prin magazine.Fiecare isi alege cum vrea si de unde vrea si in functie de cat il tine buzunaru.Asa ca...nu fii asa sigur,ca poate te inseli!
quote="Ariann"]Si inca ceva,daca se aduna 2-3 prieteni pescari si fac comanda mai mare poate nici nu suporta transportul fiind gratuit sau e nesimnificativ...[/quote]
El a zis ca a vazut o lanseta faina, 2-8 gr. din cate am inteles , de pe totalfishing.. Si nu a zis ca se mai baga cu inca 2-3 prieteni pentru a fi rentabil pretul transportului.... asa-i ??
Deci: ... daca lanseta e 100 lei cu transport vine 120 lei..., poate in oras gasesti o lanseta cu 120 lei mai buna decat aceea cu 100 lei... La asta m-am refetit... de ce sa dai 20 lei aiurea, pe transport , daca ai magazine in Cluj.,... si am inteles ca-s destul de multe, 3-4... parca... scuze daca conmfund..
o zi buna,.