Allroundmarine As-Samba 330
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Allroundmarine As-Samba 330
Ma apropii de alegerea finala (am renuntat la podina gonflabila):
- Allroundmarine As-Samba 330, balon 43 cm, podea aluminiu, 50 kg, 3,26/1,54, 590 kg, 1.099 €;
- Bombard 335 Typhoon, balon 40 cm, podea tego plastifiat, 43 kg, 3,35/1,50, 500 kg, 995 €;
- Quicksilver Sport Enduro 340, balon 40 cm, podea ABS, 61 kg, 3,40/1,52, 570 kg, 1.102 €.
Prin caracteristicile tehnice preferata mea este prima (circumferinta balonului, greutatea, capacitatea de incarcare, designul), insa nu stiu cat de bune sunt sudurile, cat de fiabila este ea.
Pentru cunoscatori, ma puteti consilia va rog frumos ?
("aleasa" o sa suporte un motor de 9,9 CP)
- Allroundmarine As-Samba 330, balon 43 cm, podea aluminiu, 50 kg, 3,26/1,54, 590 kg, 1.099 €;
- Bombard 335 Typhoon, balon 40 cm, podea tego plastifiat, 43 kg, 3,35/1,50, 500 kg, 995 €;
- Quicksilver Sport Enduro 340, balon 40 cm, podea ABS, 61 kg, 3,40/1,52, 570 kg, 1.102 €.
Prin caracteristicile tehnice preferata mea este prima (circumferinta balonului, greutatea, capacitatea de incarcare, designul), insa nu stiu cat de bune sunt sudurile, cat de fiabila este ea.
Pentru cunoscatori, ma puteti consilia va rog frumos ?
("aleasa" o sa suporte un motor de 9,9 CP)
- kingofbeasts
- veteran
nu am folosit nici unul din cele 3 modele insa daca ar fi sa aleg as opt pentru Bombard sau Quicksilver. totusi avand in vedere ca cea din urma are un compartiment in plus inclin balanta catre ea (sport enduro). daca iei in calcul greutatea materialul lui sport enduro ar trebui sa fie ori mai gros ori mai dens ceea ce in ambele cazuri e mai avantajos.
ca fiabilitate bombardul si Quicksilver-ul sau dovedit a fi fiabile in timp (am vazut ca barci ale acestor producatori stau in pret la revanzare chiar si la vechimi de peste 6-7 ani) ceea ce presupune automat si o buna calitate la nivelul sudurilor.
ca fiabilitate bombardul si Quicksilver-ul sau dovedit a fi fiabile in timp (am vazut ca barci ale acestor producatori stau in pret la revanzare chiar si la vechimi de peste 6-7 ani) ceea ce presupune automat si o buna calitate la nivelul sudurilor.
Toate trei sunt compartimentate 3+1.kingofbeasts scrie:nu am folosit nici unul din cele 3 modele insa daca ar fi sa aleg as opt pentru Bombard sau Quicksilver. totusi avand in vedere ca cea din urma are un compartiment in plus inclin balanta catre ea (sport enduro). daca iei in calcul greutatea materialul lui sport enduro ar trebui sa fie ori mai gros ori mai dens ceea ce in ambele cazuri e mai avantajos.
Pe cele doua observ ca le cunosti bine, dar de Allroundmarine, in special de As-Samba, stii ceva ?
Buna observatia privitoare la greutate, dar nu poate vani si de la podina ? O fi ABS-ul Quicksilver-ului mai greu, fata de tego si aluminiul celorlalte !
- kingofbeasts
- veteran
podeaua din abs se situeaza intre lemn si aluminiu ca durabilitate . mai jos ai descrise cateva din caracteristicile barcii.
http://www.ibs-boats.com/quicksilver_inflatables.htm
http://www.ibs-boats.com/quicksilver_inflatables.htm
- kingofbeasts
- veteran
Experienta mea cu zodiac:caracal scrie:bombard sau..............ZODIAC!
Zodiac airfloor 310 - cand sa o cumpar(noua), descoper ca placa era montata stramb bine, adica vreo 3 cm mai in spate in coltul de sus, pe pe dreapta jos era la fel, statea sui rau, iti venea sa razi! Am cumparat atunci un Quicksilver hd 380 la aceiasi bani si a foat ff faina!
Zodiac Yachit Line 310 Fastroller, arata bine, ce e drept, dar chila era prea scurta si nu ajungea pina in spatele barcii. Cert e ca NU intra in planaj decat cu o persoana 8CP, si atunci era foarte instabila. A trebuit sa fac tot felul de improvizatii.
Zodiac **** Mark IIC, necesita ceva intretinere, dar asta merge, zboara!! Unii se plang de lipituri la modelel noi, dar eu nu am probleme cu a mea.
Bombard AX2, pupa 2 ani de serviciu intens i s-a desprins materialul de pe placa, si lua apa prin coltz
Alte marci:
Achilles 380 1986!!, am avut-o din 2000 pina in 2007: perfecta!!
Mercury Quicksilver 340 hypalon 2007 foarte buna, intra in planaj cu 4 CP si - arata inca noua!
Mercury Quicksilver 380 HD, asta nu stiu de durabilitate, dar era incredibil de solida.
Nu'sh ce sa zic de Zodiac, dar cred ca e mai mult numele de ei.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
-
- veteran
Vazut-am acum ceva timp la cineva din Brasov(stie el cine) un Quicksilver Sport 310 http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... ..minunata barca zau asa...e ceva bani dar merita, daca nu ia-ti un Energoteam, dar nu ca al meu de 2,35 

Va multumesc pentru interventii. Cautand si tot rascolind astazi dupa variante mi-am adus aminte de o barca interesanta despre care chiar n-am citit nimic pana acum pe forumuri: 3D Tender Alu 320. Cam scurta dar are balon de 42 cm, capacitate de 566 kg, in greutate de 55 kg...doar ca-i asa cum am scris, e scurta. N-as vrea sa ma indepartez de 330-340 cm.
O cunoaste cineva dansa ?
O cunoaste cineva dansa ?