parere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
parere
salut
va rog spuneti-mi care credeti ca ar fi cea mai scurta lanseta care s-ar preta la pescuitul match, cu putere de aruncare 5-20 gr aprox.
am tot cautat dar am gasit doar lansete lungi si mi-ar trebui una scurta pt. barca
multumesc
va rog spuneti-mi care credeti ca ar fi cea mai scurta lanseta care s-ar preta la pescuitul match, cu putere de aruncare 5-20 gr aprox.
am tot cautat dar am gasit doar lansete lungi si mi-ar trebui una scurta pt. barca
multumesc
De obicei pescuitul match se practica de pe mal, din aceasta cauza ai gasit lansete mari. Probabil 3.90; 4.20 sunt cele mai folosite lansete pentru acest stil. Daca tu alegi sa incerci sa pescuiesti match din barca alegeti orice lanseta care te avantajeaza , pentru ca una specializata in acest stil nu ai sa gasesti.
- stefanflorin
- veteran
- Catalin M.
- utilizator constant
- cristi cristi
- veteran
Exact asta cautam si eu pana nu demult pentru pescuit pe sub copacii de pe mal. Sunt cateva firme care fac bete scurte pentru pescuit la pluta: preston carbonactive mini float de exemplu e un bat din asta
. Daca vrei ceva ieftin vezi ca la magazinele mim team sunt niste shakespeare omni x care arata foarte bine.

mi-am cumparat o Lanseta Baracuda fibra de carbon Match Arlequin 3903, pentru pescuit la match(normal si fara compromisuri) si am mai luat un bat de 3m telescopic, ceva din fibra, cica special de dat la pluta cu 25 lei.ca si varianta de compromis.
cred ca asa am impacat si capra si varza.
multumesc pentru raspunsuri si ajutor
sa aveti FIR INTINS!!!!!
cred ca asa am impacat si capra si varza.
multumesc pentru raspunsuri si ajutor
sa aveti FIR INTINS!!!!!