Parere lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Parere lanseta
Salutare!!!
In acest sezon de pescuit vreau sa imi achizitionez o lanseta de spinning din 2 bucati si nu stiu ce alegere sa fac.Am o mulineta daiwa crossfire 2500.Doresc o lanseta care este buna la clean biban pana in 150 lei.Astept propunerile voastre!!
fir intins
In acest sezon de pescuit vreau sa imi achizitionez o lanseta de spinning din 2 bucati si nu stiu ce alegere sa fac.Am o mulineta daiwa crossfire 2500.Doresc o lanseta care este buna la clean biban pana in 150 lei.Astept propunerile voastre!!
fir intins
-
- senior
Nu prea poti sa gasesti una asa universala. Eu imi iau acum capture black knight 2,40 mh 10-30 g. Mi se pare cea mai buna la pretul ei - 160 Ron. Si crede-ma ca pana sa ma decid m-am uitat peste tot.
Si la okuma alumina 2,40 si la mai multe oricum.
Ma scuzi asta a mea e buna la salau si biban. Oricum iti recomand lansetele capture - raport pret/calitate f. bun. Eu le laud de la ceilalti
.
Si la okuma alumina 2,40 si la mai multe oricum.
Ma scuzi asta a mea e buna la salau si biban. Oricum iti recomand lansetele capture - raport pret/calitate f. bun. Eu le laud de la ceilalti

- stefanflorin
- veteran
Re: Parere lanseta
okuma alumina 2.10, 5-25 merge tzutz si de clean si de bibi.sfrijanmihai scrie:Salutare!!!
fir intins
- lucian_flo
- senior
M-ar interesa pentru clean un Maver Stralis Light plus Spigot 2.10 m.
Arunca bine voblerele mici? Cam la ce distanta?
Sau mai bine sa ma orientez spre http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... 277_21_358
Arunca bine voblerele mici? Cam la ce distanta?
Sau mai bine sa ma orientez spre http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... 277_21_358
-
- senior
Lucian, eu am un stralis light de 2,10 m....daca ajungi in BT, da-mi un semn si o vezi (nu vreau s-o vand, e lanseta mea de suflet, cu toate ca mai am vreo 3 de clasa ei) . Ce sa zic, e buna, singurele probleme sunt legate de manerul cam lung pt pescuit din barca, si inelele cam putine (cred ca ar fi mers cel putin unul in plus). In rest, la banii astia, e exceptionala, blanck senzitiv, componente de calitate....
De Black Bull n-am auzit decat de bine, dar n-am pus mana....
De Black Bull n-am auzit decat de bine, dar n-am pus mana....
- lucian_flo
- senior
- Catalin M.
- utilizator constant
-
- senior