Help, caut lanseta!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 13 Apr 2010, 14:09

CRV scrie:dupa cum vezi nu e in stoc decat cea de 2,4 m.bafta
:lol: bafta si tie :lol:
S'altare și bunăstare !

Mihai_67
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai_67 » 14 Apr 2010, 00:04

Va multumesc pt sfaturi ,cat m-ai multe cu atat m-ai bine in principiu am bete dar cand le-am cumparat mi-au facut cu ochiu erau frumoase cu inele colorate si am luat 3 buc am un fix sa fie de aceasi mama ,dupa ce ca erau grele au si 3m actiune 10-40\30-60\20-100 marca Aestetic importa Trabucco,cand m-am dus la dunare sa te ti muschi asa cand faci de capul tau :datz: :datz: ,,,parca nu era de ajuns in lansare tremura ca piftia actiune parabolica le urasc,,,
Vreau ceva cu actiune de varf sa aiba nerv sa aiba inele m-ai multe sa fie usoara....
Soriniusc -poate fi o varianta cred ca la olt ar merge super la salau si avat si la dunare la avat poate si salau, la somn m-ai dificil din cauza curentului in fata barajului,,
-draqdevil nu sunt din tg-jiu sunt din motru daca pescuiesti la spin la Tiganas imposibil sa nu ne cunoastem eu trec in fiecare duminica la tg-jiu si merg pe la nelutu pe la mag de pescuit poate punem de o intalnire.. :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 14 Apr 2010, 09:39

uitate si la asta:
http://www.fishingtackle24.de/product_i ... 3piecerods
are actiune progresiva si face fata cu brio la pesti de talie mare. in plus varianta 40-80 are 3 m ceea ce e un avantaj la pescuitul de pe mal.

Mihai_67
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai_67 » 15 Apr 2010, 09:06

Pentru mine dam a fost etalon ,am 3 mulinete de 15 ani si merg perfect dar la capitolu bete de spin pauza,,, pe unde am umblat nimic,,, :( asa ca trebuie sa caut la alte firme ceva similar sper sa am noroc pana la urma :help:

Scrie răspuns