Lanseta stiuca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 04 Mar 2010, 20:44

daca vrei de salau neaparat shimano trebe sa mai urci o clasa la speed master , beast mastere excelenta pt stiuca am si eu si sunt f multumit de ea, dar de salau nu se prea preteaza , nu e vorba ca nu poti prinde cu el dar nu e facuta pt pescuit la salau

b00geyman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de b00geyman » 04 Mar 2010, 23:25

Mersi de raspunsuri... inseamna ca iau o daiwa pt salau... am observat ca multe de la ei sunt pentru salau si beastmaster pt stiuca

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 13 Mar 2010, 08:24

Doar ca titlu informativ, daca vrei sa dai la dintoasa, dintos si solzos(stica salau avat) iti recomand Nexave este putin mai rigid. Beast Master este moale de Force Master uita-l.
Am avut un combo Nexave model AX 2.10/10-30 cu mulineta Nexave AX de 2500 luat in 2005 sau 2006 de la Gipo Gara de Nord si vreau sa-ti spun ca este o lanseta indestructibila si relativ polivalenta daca nu vrei sa mergi pe super specializari. Am fost cu ea in mai ulte delte si la un moment dat am facut schimb de bete cu amicul meu si l-am rugat sa traga de ansamblu pana cedeaza ceva din mulineta sau se rupe batul. Practica un pescuit flipng & pitching intre nuferi cu offset si efectiv la atac dadea in ciucile de pana 1,5 kg fara frica zici ca avea in mana Evergreen Amazon Flip Balista. Captura maxima saltata harsaita din padurea de nuferi cu Nexaveul a fost de cca 4 kg. Vorbesc la trecut de el deoarece acum este facut cadou si cred ca prinde si acum undeva pe Tarnava Mica intre Sovata si Tarnaveni. Am fost si la salau cu el pr lacul Zau am lovit ceva salai dar in perioada de primavara. Sa nu ai pretentii de la el aidoma unor St Croix Avid sau Kistler LTA.
Pe anasmblu eu ii dau nota 8 in sensul bun, modelului AX, poate ca BX este mai bun, de mulineta BX n-as mai zice acelasi lucru.

Scrie răspuns