Cu ce ne imbracam?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Din cate stiu eu mossy oak este un patern(nu stiu exact daca am scris bine) un desen daca vrei si il gasesti la multi producatori, insemnand nu's ce fel de stejar(oak)adriancean scrie:Mi se par ok cele de la Mossy Oak
Eu am un cabelas dry plus cu care azi ma-am tavalit o juma de ora in zapada pe malu neajlovului, pen ca am pus otomobilu' pe burta. Pe sub el aveam doar chiloti si un tricou. N-a trecut o picatura de apa si zapada era flescaita de soare !

Sa revenim la oile noastre... cum spuneam, caMMo all the way... cred ca sunt asigurat pentru urmatorii 5 ani, mai am vre-o 3 randuri de costume de camuflaj, in woodland si desert... ca incaltaminte nu folosesc decat exclusiv bocanci, gore-tex,gasesc ca sunt mult mai comozi si mai practici decat cizma de cauciuc...
ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
On topic
Dimineta de pe mal :
Pantaloni de camuflaj ( de la carrefour)
Un tricou verde ( deschis , inchis sau cu dungi albe depinde care il prind la mana)
In picoare , adidasi sau saboti
Spre seara o bluza cu fermuar de camuflaj , iar daca se face frig rau o vesta de camuflaj groasa cu gluca si multe buzunare
Dimineta de pe mal :
Pantaloni de camuflaj ( de la carrefour)
Un tricou verde ( deschis , inchis sau cu dungi albe depinde care il prind la mana)
In picoare , adidasi sau saboti
Spre seara o bluza cu fermuar de camuflaj , iar daca se face frig rau o vesta de camuflaj groasa cu gluca si multe buzunare
- MARIUS POPA
- veteran
dupa parerea mea, la imbracaminte nu putem sa zicem ca face diferenta o pereche de pantaloni de marca sau uni pur simplu cu care faci atletism!
eu vara prefer o pereche de adidasi tip pantof, cu talpa plata, de regula imbracamintea sa fie de piele, si talpa de cauciuc putin moale.
pantaloni camuflaj , neaparat cu buzunare suplimentare (laterale), am croitorul meu; sau pantaloni lejeri scurti
, moi si elastici.
vara tricoul cade, la caldurile care sunt peste zi, seara revine la loc,
neaparat sapca si ochelari (nu lipseste foita din rucsac).
cand vremea este mai putin buna, pantaloni camuflaj,(costumatie nato),
tricou si fleeca neagra..
in sezonul tomnatic, trecem la ghete, caciula geaca cu gluga..
simplu si fara fitze.
parerea mea.
eu vara prefer o pereche de adidasi tip pantof, cu talpa plata, de regula imbracamintea sa fie de piele, si talpa de cauciuc putin moale.
pantaloni camuflaj , neaparat cu buzunare suplimentare (laterale), am croitorul meu; sau pantaloni lejeri scurti

vara tricoul cade, la caldurile care sunt peste zi, seara revine la loc,
neaparat sapca si ochelari (nu lipseste foita din rucsac).
cand vremea este mai putin buna, pantaloni camuflaj,(costumatie nato),
tricou si fleeca neagra..
in sezonul tomnatic, trecem la ghete, caciula geaca cu gluga..

simplu si fara fitze.
parerea mea.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- veteran
Sper sa nu fiu deplasat ca zic dar mie mi se pare exagerat sa ma imbrac pe 90% din suprafata corpului in camuflaj! Cred ca ajunge sa pun niste culori "sobre" gen maro, albastru inchis, negru sau verzui-masliniu. In fond nu vreau sa seman a soldat pe malul apei, nu de alta dar risc sa fiu confundat cu ShotGun daca merg prin parti;le Brasovului si "scaldat" de binevoitori
ori cu Gerula si tavalit prin smoala si fulgi! Plus ca daca merg in locuri unde nu am permis sau nu e legal pescuyitul nu am nici un interes sa "semnalizez" altora ca sunt pescar. Acolo am interes sa arat a simplu cetatean, am telescopica in rucsac, adidasi in picioare, pantaloni si vesta obisnuite (vesta are totusi multe buzunare). Trece padurarul pe carare pe langa mine, ne salutam si nici nu banuieste unde merg!
OK, poate la vara cumpar niste pantaloni camuflaj din market ca sunt prea scumpi la magazinele de pescuit....Sau de la Military Shops unde am auzit ca sunt mult mai ieftine camuflajele.

OK, poate la vara cumpar niste pantaloni camuflaj din market ca sunt prea scumpi la magazinele de pescuit....Sau de la Military Shops unde am auzit ca sunt mult mai ieftine camuflajele.
topicul a fost curatat.
va rog sa postati on topic sau macar glumele sa fie amicale.
toate mesajele off topic cu caracter jignitor vor fi sterse.
Michael va recomanda Regulamentul forumului