comparatie
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
asa este dar voi ati zis ca nici nu se discuta sa cumpar modelul acela de daiwa si atunci am pus o alternativa care este Lanseta Shimano Catana Spinning BX 240 Mrine scrie:si comparatia era cu daiwa.
pt ca are mai multe calitati din descriere decat Maver Spinner Esox 2,40 / 10-25gr
daca tu imi spui mai multe despre acest maver te cred altfel nu
ce sa zic daca nici ,,Maver'' firma mama pe site-ul oficial nu da mai mult eu de unde sa cred ca este MULT mai fiabila decat cele doua comparate,decat de la cei care o au in folosinta sau de la cei care au testat-o
dar culmea este ca cei care imi dau sfaturi sa o cumpar nu i-mi raspund decat sec .....IA-O,E DE 4 ORI PESTE,DE 2 ORI PESTE ,E TARE,.....,
rugandu-va frumos sa imi povestiti un pic despre maver
Ii tot dai intruna cu site-ul oficial Maver cum ca nu zice nimic de Esox. Ba zice, dar nu stiu ce site ai luat tu drept oficial. Multa lume il ia pe asta:carpspeed scrie:...ce sa zic daca nici ,,Maver'' firma mama pe site-ul oficial nu da mai mult eu de unde sa cred ca este MULT mai fiabila decat cele doua comparate,decat de la cei care o au in folosinta sau de la cei care au testat-o
dar culmea este ca cei care imi dau sfaturi sa o cumpar nu i-mi raspund decat sec .....IA-O,E DE 4 ORI PESTE,DE 2 ORI PESTE ,E TARE,.....,
rugandu-va frumos sa imi povestiti un pic despre maver
http://www.maver.co.uk/index.php
drept site oficial Maver. E doar reprezentanta din UK...
Maver e firma italiana deci site-ul oficial e asta:
http://www.maver.net/it/index.php
La pagina 56 din catalogul asta:
http://www.maver.net/it/pdf/catalogo_20 ... d_Pole.pdf
ai prezentat Maver-ul Esox.
Ti-a raspuns o gramada de lume ca ar alege Maver. Adaug si eu un vot. Daca vrei povestiri despre bat, cauta prin forumul asta, ca Esox a fost foarte des pomenit. Si e de bine. Poate de asta nu mai sta nimeni sa mai scrie o monografie despre Maver-ul Esox. Cam toti cei care l-au folosit au aceeasi parere. E un bat de nadejde, puternic, la un pret imbatabil.
Ce doresti mai mult?
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
aste e problema pe Shimano Catana Spinning BX 240 M 10-30g am pus si mi-a placut,dar pe maver nu am cum ca nu are nimeni in toata craiova
asta e,daca ma convinge cineva il iau si pe nevazutelea pt ca toti de pe forum mi-au spus sa iau maver , dar nu sunt impacat cu ideea
pt.ca am deschis o discutie despre un bat relativ ieftin printre care era si Shimano Catana Spinning BX 240 M 10-30g dar nu era maver,iar toti au sarit sa iau maver si eu nu gasesc sa pun mana pe el si prea multa descriere nu gasesc
asa ca spunemi tu ca mi-l recomanzi,e moale,e tare,e usor,e greu,e rezistent,e prost,e bun, .........................................
LUMINEAZA-MA 
asta e,daca ma convinge cineva il iau si pe nevazutelea pt ca toti de pe forum mi-au spus sa iau maver , dar nu sunt impacat cu ideea

pt.ca am deschis o discutie despre un bat relativ ieftin printre care era si Shimano Catana Spinning BX 240 M 10-30g dar nu era maver,iar toti au sarit sa iau maver si eu nu gasesc sa pun mana pe el si prea multa descriere nu gasesc
asa ca spunemi tu ca mi-l recomanzi,e moale,e tare,e usor,e greu,e rezistent,e prost,e bun, .........................................

Maver Esox e un bat relativ rigid, cu actiune moderat-fast, progresiva, destul de senzitiv pt. a putea fi folosit si la jigging. E o lanseta mai degraba usoara pt. cat e de puternica. Are o viteza de revenire relativ mare, ceea ce-i face pe unii sa-l clasifice ca pe un bat fast (ceea ce nu e). E "rau" in intepare, datorita rigiditatii pe varf, dar in sarcina se incarca progresiv, fara puncte de blocare. Senzatia in pescuit e ca ai in mana o lanseta puternica si rigida, cu un bun control pe naluci mari (implicit pe curenti mai mari). Nu e un bat moale. Catana e un bat mai moale, mai "balanganicios" decat Esox-ul omolog. Dar asta nu-i neaparat un defect. S-ar putea sa-ti convina mai mult un bat mai bland pe intepare si in drill.
Aici alegerea depinde de gusturi. Daca zici ca ai pus mana pe Catana si ti-a placut, atunci ia-o pe aia si la revedere. Putem noi sa-ti recomandam orice, pana la urma tot mana ta decide ce-i place. Oricum ai o referinta buna de la Ilie despre Catana. Acuma, sa nu te pacaleasca albumul lui foto... acolo nu-i vorba (numai) despre bat...
Aici alegerea depinde de gusturi. Daca zici ca ai pus mana pe Catana si ti-a placut, atunci ia-o pe aia si la revedere. Putem noi sa-ti recomandam orice, pana la urma tot mana ta decide ce-i place. Oricum ai o referinta buna de la Ilie despre Catana. Acuma, sa nu te pacaleasca albumul lui foto... acolo nu-i vorba (numai) despre bat...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...