lanseta pentru jigging si voblere usoare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
lanseta pentru jigging si voblere usoare
Salut as dori sa cumpar o lanseta cu care sa pot lansa voblere usoare si jiguri usoare.
Speciile la care vreau sa o folosesc sunt bibanul si cleanul....Va multumesc
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!
-
- utilizator constant
incearca rainshadow
eu imi fac un rainshadow rx7 fresh water care merge pana la 7 grame.incearca si tu
e f subtire blankul si senzitiv
e f subtire blankul si senzitiv
Re: lanseta pentru jigging si voblere usoare
Daca nu ai alta solutie, poti vedea cate ceva din betele mele. Avand in vedere ca suntem "consateni", nu-i mare lucru sa ne intalnim zece minute. Pui mana, vezi cum face si iti faci o idee...marian_fisher scrie:Salut as dori sa cumpar o lanseta cu care sa pot lansa voblere usoare si jiguri usoare.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- utilizator nou
Deci vorbim despre Crisul Repede (si curat). In ce zona pescuiesti Giris-Bors sau in spre Alesd? Poate in oras, langa podul de cale ferata? In fine, uite aici un articol care te va lamuri:
http://www.aventurilapescuit.ro/test_3/ ... i__ii.html
Da mai in josul paginii si vei gasi mai multe lansete acolo. Sper sa te ajute sa faci alegerea corecta.
http://www.aventurilapescuit.ro/test_3/ ... i__ii.html
Da mai in josul paginii si vei gasi mai multe lansete acolo. Sper sa te ajute sa faci alegerea corecta.
-
- utilizator nou
Trabucco Iron Claw Bass pare o lanseta bunicica, dar nu am tinut-o in mana. Advanced Jig-ul este un medium, dar se descurca bine si cu naluci mai mici lansate cu multifilament. Ar mai fi si Okuma Alumina, dar nici despre ea nu stiu prea multe, in afara de faptul ca este o lanseta senzitiva. Cauta pe rapitori.ro topicuri despre ea, poate te va ajuta sa o cunosti mai bine.