o parere schimbare lanseta clean.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
o parere schimbare lanseta clean.
salut.vreau o lanseta sa mearga bine cu o shimano nexave 1000 fb.m-am gandit la o sert hexane 2.10,5-15 gr sau berkley chereywood spin 1.80.ce parere aveti despre acestea doua si dak ar fi potrivite pt clean.daca nu cu ce credeti ca s-ar echilibra mai bine mulineta pe care o am deja pe un batz din fibra de sticla mai vechi(antic as spune) de 1.80 si cam greutz despre care am impresia ca s-ar potrivi mai bine la stiuca.?
:)
Incearca ceva de la SHIMANO, din gama ALIVIO sau NEXAVE daca nu vrei sa platesti f mult si sa ai si calitate in acelasi timp. Orienteaza-te pe lansetele de 2.40m din radul celor L sau UL
Pe mulineta care o ai tu, mi se pare OK un fir de calitate la 0,14-0,16mm pentru domnul clean
Mult succes!
FIR INTINS

FIR INTINS

- MARIUS POPA
- veteran
si eu recomand un shimano catana,de 2.4 actiune 5-15 gr., UL,un bat destul de bun, am si eu, si la banii aia eu zic ca-si face bine treaba.destul de usor, si cand nu te astepti ,iti face o surpriza, poti arunca si naluci usoare, numa sa folosesti fir sub 0,16.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator nou
A innebunit lumea cu cleanul... sunt vreo 3-4 topicuri cu echipamente pt clean... alege naluca sau nalucile cu care vrei sa dai si apoi lanseta. O mulineta de 1000 ar trebui sa se potriveasca oricum. Lanseta insa daca e 5-15 dupa parerea americanilor e ML. UL ar fi de pe la 0.5 pana pe la 6 grame. Berkleyul nu are inele sic, deci fara textil si din cate am vazut... si la mono face santuri pe inelul de varf in timp... in rest... fir intins!
Da, a innebunit.... asta da masura disperarii pescarilor de rapitor care nu mai au nici unde si nici ce sa pescuiasca ...de pescuit se poate si in damingeana, ideea e sa mai si simti o coada de peste in undita, lucru care a devenit o fantezie erotica....Tristian scrie:A innebunit lumea cu cleanul... sunt vreo 3-4 topicuri cu echipamente pt clean...
D'aia foarte multi iti satisfac damblaua cu ce pot, cleanul fiind una din foarte putinele variante...
Incearca un beastmaster de la shimano, in clasa L sunt disponibile 2 modele AX- cel vechi 2-8 g si BX cel nou 3-15g. Eu am modelul vechi si m-am indragostit de el, dar cel mai bine mergi in magazin si vezi, poate iti pica ochii pe altceva, depinde de gusturi si ce naluci folosesti.
Devoted to fishing
-
- veteran
incearca ceva de la tica.
au bete bune ,eu am un tica tracer de 2,1 si actiune 2-12 merge brici
am prins clean si pastrav de lac
am vz la un mag la resita acum ca au variante si de 0-15 si 5-20 parca sunt destul de ieftine si rezistente.120 250 lei
au bete bune ,eu am un tica tracer de 2,1 si actiune 2-12 merge brici
am prins clean si pastrav de lac
am vz la un mag la resita acum ca au variante si de 0-15 si 5-20 parca sunt destul de ieftine si rezistente.120 250 lei
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
- MARIUS POPA
- veteran
Re: o parere schimbare lanseta clean.
salut,
am de ales intre:
-Daiwa Exceler 2,10m/2-10g
-Lanseta Energoteam Spin Blade 0-10g 2,10m (asta am avut-o)
-Lanseta ET Skill I 2.10 ml, 2-10 gr
-Lanseta Cormoran K-Don Spin 2,05m/2-15gr
-Lanseta Shimano Clarus 210M (un pic depaseste bugetul)
-sau alta optiune pina in 250 lei...
O parere , ar fi de mare ajutor, daca ati avut sau aveti cel putin una sau ati pescuit cu mai multe din cele de mai sus...
am de ales intre:
-Daiwa Exceler 2,10m/2-10g
-Lanseta Energoteam Spin Blade 0-10g 2,10m (asta am avut-o)
-Lanseta Shimano Clarus 210M (un pic depaseste bugetul)
-sau alta optiune pina in 250 lei...
O parere , ar fi de mare ajutor, daca ati avut sau aveti cel putin una sau ati pescuit cu mai multe din cele de mai sus...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Re: o parere schimbare lanseta clean.
@ MARIUS POPA
...stiu ca trebuie sa fi atent la buget
...din pacate nu pot sa-ti recomand doar o lanseta , dar pot sa fac o triere :
-Lanseta Shimano Clarus 210M
...nu neaparat in ordinea aceasta si mare atentie la Skill...sa fie "I"
...stiu ca trebuie sa fi atent la buget
...din pacate nu pot sa-ti recomand doar o lanseta , dar pot sa fac o triere :