Sfaturi pt Barca BIC245 + Suzuki 2.5 CP
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Inseamna ca daca ramai fara benzina in larg,poti stoarce vata dintr-o Zippo in rezervor si ajungi la mal..mihaif99 scrie:Tzine vreo 3-4 ore daca mergi sib 1/3 din acceleratieJedi scrie:Habar nu aveam....Cam cit tine litrul ala,asa la plimbat lejer ?
La "full throttle" tzine in jur de o ora
Faza e ca dupa trei patru ore de pacaneala ti se face sila, de aia ii ziceam eu de motor electric.
Daca termin de vopsit basementul ma lasa cumatra sa ma ocup de barca si poate iesim la un peste.

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Salut,referitor la motorul electric,cita autonomia are ???
Salut,ma numes Lucian,referitor la motorul electric,cita autonomia are ???,un motor de 2,5 CP electric?La folosit cineva?Multumesc.[/b]
Motorul electric despre care e vorba e toqeedo si e produs de germanii de la torgedoo.Are o autonomie neasteptat de mare la fel si puterea.Singurul dezavantaj e pretul care este cam prohibitiv.Intra pe pagina producatorului (torqeedo.com) si poti afla ce caracteristici te intereseaza.In bucuresti erau pe stoc parca doua modele ,Base Travel 401 (alimentare pe 12 V) si Base Travel 801(24 V).
felicitari,eu consider ca la barca ai facut o afacere buna,mi-as lua si eu asa ceva deca nu as sta la etajul 8,are o asemenea barca si un prieten de-al meu si e beton daca ai unde o depozita,apropo de motor l-am vazut si pe ala si mi se pare super numai ca din cate am auzit pt motoarele termice iti trebuie un fel de permis eliberat de catre capitanii,nu stiu insa daca de la un anumit nr de CC in sus sau la toate categoriile,rog colegii care stiu sa ne zica daca au auzit ceva,
-
- veteran
daca sunteti mai subtirei <100kg nu aveti 5 genti cu naluci si 4-5 bete de caciula se poate pescui relativ ok din ea...georcaef scrie:pot pescui 2 persoane in barca bic 245? mi se pare cam scurta si inaltimea de constructie cam mica.