VARGA CARDINAL DE LA GIPO
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
VARGA CARDINAL DE LA GIPO
salut pescari! am o problema! pescuiesc cu o varga cardinal de la gipo, de 8 metri, insa mi s-a rupt un tronson(cel de la capat, cel mai gros). Am postat pe acest site deoarece caut sa imi refac varga, insa nu am gasit pe internet site`uri de unde pot comanda doar tronson dintr`o varga. De asemenea, daca cineva are un bat de acelasi fel si vrea sa imi vanda din diferite motive ceea ce caut eu, astept raspuns...voi intra zilnic pe site pentru a vedea daca cineva a raspuns cererii mele. salutare!
Re: VARGA CARDINAL DE LA GIPO
Mi-e mi s-a rupt varful de la o varga Antares de 7 m luata tot de la Gipo,dupa 3 ani.Normal ca nu mai era in garantie.gigi_RO scrie: mi s-a rupt un tronson(cel de la capat, cel mai gros)
M-am prezentat la Gipo,in Vergului,am "predat" varga pt atelierul lor de service,am precizat ca nu vreau decat varf nou.Mi-au zis ca ma anunuta ei cand e gata.
Dupa 3 saptamani am trecut eu(nu m-au sunat...) ca sa fac scandal insa problema era rezolvata.
Aveam un varf nou pt care m-au pus sa achit 25 lei.
pai da,,,stiu ca faza cu varfurile este mai usoara. am avut si probleme din acelea cu alt bat, insa le`am rezolvat. oricum mai astept, poate cine stie, cineva va vedea topicul si are probleme asemenatoare, sau poate cineva vrea chiar sa cumpere varga de la mine pt a`si repara varga sa. sunt destule posibilitati...