ajutorrr

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
witcher
utilizator nou
utilizator nou

ajutorrr

Mesaj de witcher » 25 Feb 2009, 20:53

:D buna la toata lumea am si eu o mica problema: imi place sa pescuiesc la musca pe paraie mici de munte si vreau sa-mi cumpar o varga dar nu ma pot hotari tinand cont ca pescuitul de pastrav pe paraie necesita o scula cam de 6m sa fie usoara ,rezistenta,lungimea impachetata a vergii sa fie cat mai mica .ajutati-ma va rog cu sugestii de marci si de unde pot fii cumparate .multumesc

Ionut the carp
veteran
veteran

Re: ajutorrr

Mesaj de Ionut the carp » 25 Feb 2009, 21:03

witcher scrie::D buna la toata lumea am si eu o mica problema: imi place sa pescuiesc la musca pe paraie mici de munte si vreau sa-mi cumpar o varga dar nu ma pot hotari tinand cont ca pescuitul de pastrav pe paraie necesita o scula cam de 6m sa fie usoara ,rezistenta,lungimea impachetata a vergii sa fie cat mai mica .ajutati-ma va rog cu sugestii de marci si de unde pot fii cumparate .multumesc

cand spui 'la musca' te referi la buldo sau la fly fishing? :) cu alte cuvinte... cu fir ca si la spinning, match etc sau snur?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 25 Feb 2009, 21:16

1. incearca sa folosesti butonul raspunde nu cel de topic nou

2. cei 50cm nu sunt cam putini? pastravul e destul de sperios....
e destul de complicat cum vrei tu sa pescuiesti... ti'as sugera mai degraba ori sa'ti iei ceva de fly fishing si sa incepi sa biciuiesti :D ori un echipament de spinning Ultra Lite si niste rotative panther martin de 1gr(cu care l'am spart de domnul clean si pastrav pe bistrita si bistricioara) cei drept nu mari... dar multi :D

witcher
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de witcher » 25 Feb 2009, 21:40

cei 50cm sunt suficienti si stiu ca pastravul e sperios de acea imi trebe o varga de 6m,iar de biciuit nu poate fi vorba in vaile si prapastiile pe unde umblu . oricum multumesc

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 25 Feb 2009, 21:43

atunci nu'ti ramane decat sa'ti iei o undita :D cei de la maver fac unele super misto si nici nu's scumpe, cred ca gasesti si la totalfishing(in dreapta) :D

Scrie răspuns